Marcin_F Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 Witam Tak jak w temacie. W silniku poziom oleju jest taki sam jak przed awarią. Dokładnie nie znam lokalizacji wycieku bo mam płyt pod silnikiem i skrzynią a na kanał nie wjeżdżałem by je odkręcić. Proszę o wypowiedzi na ten temat. Dodam że auto jeździło po wycieku jeszcze około 30 kilometrów i wszystko było ok.
pieciajek Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 A jaki masz teraz stan oleju po tym wycieku?
wojtekce Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 wróżką na tym forum nikt nie jest :gwizdanie: wjedź na kanał lub podnośnik odkręć osłony z dołu a wszystkiego się dowiesz
Marcin_F Opublikowano 15 Października 2010 Autor Opublikowano 15 Października 2010 wróżką na tym forum nikt nie jest :gwizdanie: wjedź na kanał lub podnośnik odkręć osłony z dołu a wszystkiego się dowiesz Dzisiaj tak zrobię wczoraj nie miałem możliwości, myślałem że ktoś miał taki przypadek i coś wina ten temat. I tak miałem sprzęgło wymieniać i regenerować skrzynię bo synchronizator 3 biegu padł.
Rekomendowane odpowiedzi