djmostek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 PS. Czy jazda z buczącym łożyskiem czymś grozi? Nie zdąrze go wymienić przed trasą piątkową, ok 200km w jedna strone no i nie ukrywam, że chciałbym sobie troche przycisnąć.
hypnoalfa Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Buczące łożysko się raczej nagrzewa..przy 200km tym bardziej co może doprowadzić do uszkodzenia piasty jak nie lepiej... Wymień i jedz bezpiecznie Polecam Łożyska SKF
djmostek Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 hmm a moze mi piasta poszla a nie lozysko? Czy piasta też objawia się takim jakby buczeniem? od 60km/h w gore?[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 21:19_________________________________________________Łożyska zmienione - cisza jak makiem zasiał. Przy okazji wymiany wyszło też najaw, iż końcówka drążka prawa była kopnięta - więc też wymieniłem. Aha i mechanik powiedział mi, że rzekomo cieknie mi troche z maglownicy - co z tym zrobić? Moge z tym jeździć kontrolując na bieżąco stan płynu we wspomaganiu?
Rekomendowane odpowiedzi