tmaxx88 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam wszystkich, bardzo proszę o poradę, mam 17calowe felgi i chcę obniżyć trochę moją A4 b5 przy jak najmniejszej utracie komfortu z jazdy, i moje pytanie brzmi czy musze kupić sprężyny wraz z amorkami czy też same sprężyny, oraz jake(firma, kolor),Chodzi mi o to by samochód ładnie się prezentował i wygodnie żeby się podrużowało w nim.Pozdrawiam
akjam Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Nie ten dział kolego. W dziale ZAWIESZENIE masz wiele poodobnych tematów.
domjenick Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Nie ten dział kolego. W dziale ZAWIESZENIE masz wiele poodobnych tematów. w tamtym dziale znajdzie dużo o seryjnych zawieszeniach-o tuningowym wiecej będzie tu
tmaxx88 Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 Panowie szukałem w obydwu działach i nic....POMOCY
kamil22lodz Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 http://moto.allegro.pl/zawiesznie-sportowe-audi-a4-b5-polecam-i1277417836.html
Rekomendowane odpowiedzi