Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam Mam pakiet podświetlenie typowy dla polifta i jak otwieram drzwi to w aucie zapalają sie wszystkie lampki na podsufitce tak było do wczoraj teraz po otwarciu drzwi palą się tylko światła w przedziale dla kierowcy i pasażera, tył nie jest oświetlony ale jak osobno wcisnę to się zapali więc co może być uszkodzone??? jakiś moduł przełącznik w drzwiach itd???? proszę o radę
nobile Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 No ja też mam ten problem, domyślam się że to wina przełącznika lub wysuniętej jakiejś kostki ale jeszcze tam nie zaglądałem.
Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 właśnie ale gdzie to szukać
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a wymieniałeś może na diody ?
Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 nic nie robiłem zupełnia seria przychodze do auta i po otwarciu drzwi się nie pali
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 nic nie robiłem zupełnia seria przychodze do auta i po otwarciu drzwi się nie pali hmmm... podmienić żarówki, sprawdzić jakieś bezpieczniki, kostki, okablowanie.....
Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 normalnie jak chce tył ręcznie włączyć to działa tylko po otwarciu drzwi nie działa
Gwerty Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 rozumiem ze nie działa ci ta 3 lampka nad bagażnikiem w avancie. troche dziwne. bo jak dobrze rozumiem ze jak otwierasz drzwi to dwie pozostałe sie zapalają?. a jak otwierasz bagaznik?
Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 pisze wyrazniej nad przedziałem pasazerów tył przestrzeń bagazowa pali sie normalnie
Gwerty Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 i po otwarciu drzwi tył z obu stron sie nie zapala? miałem podobnie.myslałem ze to styczniki. a wina okazała sie lampka jak poruszałem wtyczką to zaczeło działać.
Cristoforo Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 nie działa głwony wyłacznik tej lampki boczne wyłaczniki działaja lampka składa sie z 3 wyłaczników jeden głowny jeden lewy jeden prawy nie działa ten głowny zobacze co i jak jak sie demontuje tą całą tylną lampkę????
stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 nie działa głwony wyłacznik tej lampki boczne wyłaczniki działaja lampka składa sie z 3 wyłaczników jeden głowny jeden lewy jeden prawy nie działa ten głowny zobacze co i jak jak sie demontuje tą całą tylną lampkę???? myślę, że trzeba "wyrwać"
Cristoforo Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 w piz.... można zakmnąć trzeba było walnąć w lampkę i zadziałało coś tam się zawiesiło
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 w piz.... można zakmnąć trzeba było walnąć w lampkę i zadziałało coś tam się zawiesiło mogłeś zrobić foto story
Gwerty Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 a widzisz. mówiłem, poruszać. lub w twojm przypadku walnąc w lampe dobrze , że wróciło do normy. oby sei nie powtarzało.
Rekomendowane odpowiedzi