Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Proszę o opine tych, co maja takie fele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym odpuścił... Wolałbym ciut dołożyc i kupić jakieś ORI.

Brat mial w A6 C5 17stki ala s line tylko ze jakies repliki i strasznie mu się gieły.. :confused4:

Opublikowano

Ja bym odpuścił... Wolałbym ciut dołożyc i kupić jakieś ORI.

Brat mial w A6 C5 17stki ala s line tylko ze jakies repliki i strasznie mu się gieły.. :confused4:

prawda :decayed: szukaj jakies ori moze cos w dziale sprzedam znajdziesz :)

Opublikowano

17ki pogiąc to trzeba być jakimś.... zdolnym człowiekiem, przecież 19ka jest w sumie małym kołem i ciężko ją zniszczyć nawet na naszych drogach więc 17ka..... :cool1: ja bym brał nawet podróby bo na 17stce to balon straszny

Opublikowano

a ja powiem że nie kupuj nic z china żadnej felgi kumpel kupił i nawet nie dojechał do domu bo się pogięły

Opublikowano
  • Autor

no tak kupic originalne , tylko ze oryginalne takie fajne to kosztuja duzo a takie tansze to znowu wygladaja niezabardzo ladnie

Opublikowano

wiesz ja już tez kiedyś miałem taki jak by to powiedzieć miękkie więc swoje się o prostowałem teraz jak coś kupuje to z europy lub ori..warto czasem dołożyć 500 zł i się cieszyć jazdą a nie martwić o byle dziurę

Opublikowano

17ki pogiąc to trzeba być jakimś.... zdolnym człowiekiem, przecież 19ka jest w sumie małym kołem i ciężko ją zniszczyć nawet na naszych drogach więc 17ka..... :cool1: ja bym brał nawet podróby bo na 17stce to balon straszny

Chińczyki to i w 16stce się gna :) Sam jeżdze na 20'' i zaluje ze nic wiekszego w ori nie wychodzi bo na pewno byloby z 21 cali.. Ale tak to jest z podrobami że nawet malutkie rozmiary się gną :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a moze sa jakies z takich tanszych ktore sie niegna ?

Opublikowano

mój brat miał styczność z 18 cali z allegro(ala s-line) i za długo sie nimi nie pocieszył, także ja tez odradzam z dobrego serca :)

Opublikowano

kup org niw jakieś tandetne podróby, poszukaj zima będą tańsze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

lepiej kup moje 18:-)

[/quote

dzieki za propozycje ale nie chce 18 calowych

a co z oryginalnych w miare niedrogich tak do 1300 zl mogl bym kupic?

Opublikowano

wpadnij w jakiś krater którego nie widac bo jest kałuża i pozamiatane :przebiegly: Ja jeżdżę na 19` i profil 35 no i właśnie jedną już delikatnie zgiołem :kwasny: A fela to ori od A6 C5 :cool1:

Opublikowano

a co sadzicie o takich felgach ? to chyba nie chinskie?

http://allegro.pl/enzo-103-dark-17-nowosc-niemieckie-5x112-i1270642172.html

niby enzo się wywodzi z Włoch producent felg ale bóg jeden wie gdzie są klepane :)

a wiesz ja pracuje w fabryce felg wejdź na tą stronę poszukaj sobie co się Ci podoba www.anzio.de jak będą na magazynie to Ci kupie

Opublikowano
  • Autor

tylko tam niema cen podanych na tym anzio de

Opublikowano

mam ori 17" do sprzedania za grosze :gwizdanie: