Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proszę o pomoc w konfiguracji komutera PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko i wyłącznie ASUS :thumbup: :thumbup: :thumbup:

ale który? przecież nie mają chyba jednego modelu?

Opublikowano

LCD ...hmm za nie wysoką cene masz np. 19' LG za ok 700-800 zł

Opublikowano

no tak ale facet mi powiedział w sklepie komputerowym ze jeśli chcę oglądać TV to powinienem wziąść z lepszą matrycą. Twierdzi że są 2 typy LCD , pierwszy to LCD biurowy a drugi typowo do obrazów ruchomych. Proponował mi jakiegoś NEC`a 19` za 1300 pln 17,6mln kolorów. Co o tym sądzicie? Miałem porównanie bo podłączył mi 2 i puścił to samo. Pierwszy LCD to był własnie Asus za 899 pln a drugi to NEC i powiem Wam ze to była przepaść jeśli chodzi o obraz. Najpierw puścił coś z dysku a pózniej coś z telewizji i ten NEC był nieporównywalnie lepszy. Dlatego pytam czy macie jeszcze jakieś propozycje?

Opublikowano

Płyta główna zdecydowanie ASUS. Czemu poniewarz oferuje od dawna możliwość upgrade-u czyli zaktualizowania sterowników na poziomie Windows, nie tylko tych do płyty ale równierz BIOS. Po co, bo kiedy wyjdzie nowy procek, a ty zapragniesz go mieć to wejdziesz na strone Asusa zaktualizujesz BIOS i twoja płyta bedzie go prawidłowo obsługiwać (pod warunkiem, że jest na tej samej podstawce). To taki przykład na szybko. Sam mam ASUSa w domu na AMD X2 i nie narzekam, a wrecz jestem zadowolony.

PS. Posta pisze z pracy wiec nie patrz na opis dotyczący sprzetu.

Pozdro. Szuszu

Opublikowano

Płyta główna zdecydowanie ASUS. Czemu poniewarz oferuje od dawna możliwość upgrade-u czyli zaktualizowania sterowników na poziomie Windows, nie tylko tych do płyty ale równierz BIOS. Po co, bo kiedy wyjdzie nowy procek, a ty zapragniesz go mieć to wejdziesz na strone Asusa zaktualizujesz BIOS i twoja płyta bedzie go prawidłowo obsługiwać (pod warunkiem, że jest na tej samej podstawce). To taki przykład na szybko. Sam mam ASUSa w domu na AMD X2 i nie narzekam, a wrecz jestem zadowolony.

PS. Posta pisze z pracy wiec nie patrz na opis dotyczący sprzetu.

Pozdro. Szuszu

tak jak kolega pisze :th: niedawno updatowałem sobie BIOSa na swoją płyte z ASAUS-a bez zadnego problemu.gdzie w niektórych płytach innych marek jest to czarna magia.

Opublikowano

najwazniejsze to procek i grafa. procek musi być z AMD, nie z INTELA a więc coś takiego:

yhy... :/

tylko i wyłącznie ASUS :thumbup: :thumbup: :thumbup:

może kilka lat temu tak było :P (nie mówię, że są złe)

właśnie procki z AMD sa zaje...ste do overclockingu

a Core2Duo słabe?? :P

no jesli ty uwazasz że gry nie obciązaja procka to wybacz.

Uwierz mi, że jak użyjesz karty powiedzmy typu 8800GTX to nie będzie

zauważalnej różnicy pomiędzy dwoma procesorami o trochę różnej wydajności.

Kolega napisał, że komputer nie będzie używany tylko i wyłącznie do gier, a nawet gdyby AMD

było lepsze jak twierdzisz w grach to w większości pozostałych zadań lepszy będzie właśnie Intel.

Taka prawda. Jak na forum komputerowym - odwieczna wojna pomiędzy użytkownikami AMD i Intela :) hehe

A teraz tak żeby wnieść coś do tematu :P

Nie baw się w żadne Winfasty-Experty do TV analogowej. To już historia. Komputer + Karta DVB-s, Satelitka

i Internet dają nieograniczone możliwośi w oglądaniu telewizji.

Po więcej informacji zapraszam na priva albo GG (wiadomo czemu) :P

Opublikowano

Ja proponuję taki zestaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I po co Ci ten Intel Core 2 Duo...

Zestaw składałem w najtańszym chyba sklepie internetowym w Polsce, jeśli nie najtańszym to chyba najlepszym AGITO (www.agito.pl)

A monitor to tylko i wyłącznie na matrycy S-PVA. Na przykład:

http://www.allegro.pl/item251207421_krol_monitorow_21_samsung_3_lata_gw_super_bajery_.html

albo jak masz wiecej kaski to ten. Ma matryce PMVA i to jest to samo co SPVA tyle, że innego producenta. Poczytaj sobie o matrycach SPVA i PMVA. Ten pierwszy robi Samsung a ten drugi nie pamiętam :tongue4:

http://www.allegro.pl/item247374182_monitor_20_belinea_102035w_gwarancja_fvat_raty.html

2000370517153716556_rs.jpg

Opublikowano
jak użyjesz karty powiedzmy typu 8800GTX

to napisz ile ta karta kosztuje bo rozmawiamy o całym kompie za 3.500 zł a sama grafa która zapodałeś np:ASUSA u mnie kosztuje 592 euro (2225 zł) :drunk:

Opublikowano

To był tylko przykład. Chodziło mi ogólnie o użyć czegoś przyzwoitego z serii 8.

Opublikowano

Oczywiście nie proponowałem GF 8800 GTX bo to wciąż kosztuje około 2000 zł.