Geronimo25 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jutro kumpel jedzie oblukać mi takie tylko bez opon w rozmiarze 8Jx18H2 ET 43 Prosty wzór ale autko fajnie sie prezentuje, jak się nie uda bo się okaże lipa to będę szukał dalej
MAGIC87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 oblatane.... ale wazne zeby było proste
Geronimo25 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 oblatane.... ale wazne zeby było proste Sporo tego jest, ale powiem ci zeby kupic coś sensownego to cięzko, juz kilka kompletów oglądałem i lipa. Wzór jest z prosty i klasyczny ale pasuje moim zdaniem do A4, jak znowu się nie uda to trzeba będzie o czymś innym pomyśleć.
agentsmith Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wzór jest za***isty Sam takie kupiłem niedawno i jestem bardzo zadowolony
kajoTomaszów Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam kolegę furka konkret, życzę udanych zakupów z felgą. poprzednie zmiany poszły w dobrą stronę
Geronimo25 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam kolegę furka konkret, życzę udanych zakupów z felgą. poprzednie zmiany poszły w dobrą stronę Czekałem kiedy się ujawnisz :decayed:jak to miło spotkać starych znajomych na nowym forum,
Rekomendowane odpowiedzi