Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jaki wzmacniacz do skrzyni basowej 700W RMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem otoz chce sobie zamontowac w bagazniku skrzynie basowa JBL GTO 1214 DUALBASS Mega 700W RMS lub Infinity Dualbass 2260w 2x30cm MDF 2400W i poszukuje do tego wzmacniacza do 1000ZL. myslałem nad JBL GT0 7001E MONOBLOK ale nie jestem pewien czy da sobie rade. Dodam ze mam audi a4 b6 a muzyke jaka słucham to przewaznie house. Prosze wszystkich forumowiczów o rade.

Opublikowano

Czym podyktowane jest wstawianie takiego burczybasa do auta?

Opublikowano
  • Autor

Chciałbym zakupic jakas pozadna skrzynie do auta i zastanowiam sie wlasnie nad JBL i Infinity. Jezeli mogłbys mi cos doradzic to byłbym wdzieczny. Dodam ze na wzmacniacz i skrzynie mam przeznaczone 2000 zł

Opublikowano

Hmm jak pod takie skrzynie to moge Ci sprzedac mojego oriona w tej cenie powinien je napedzic bez problemu :) ma 800wrms @ 4ohm

Opublikowano

2000 zł i jbl ? zły wybór :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to co proponujecie?

Opublikowano

Hmm jak pod takie skrzynie to moge Ci sprzedac mojego oriona w tej cenie powinien je napedzic bez problemu :) ma 800wrms @ 4ohm

Przecież obie wymienione skrzynie mają 2 x 4 ohm, więc nie podejdzie do nich ten wzmacniacz. (Rozumiem że ORION 8002)

A co do samych skrzyń to z jakością ciężko raczej będzie, zwłaszcza u niższych serii JBL, Infinity nie słyszałem niestety.

Z tego co widzę to sam nie zdecydowałeś czego oczekujesz od zestawu, proponujesz jedną skrzynię bass-reflex a drugą zamkniętą. Trzeba by zacząć od tego jakie masz wymagania (czy zejście i ciśnienie - bass reflex, czy skrzynia szybka- z dobrym impulsem - zamknięta). Obie skrzynie mają jedną wspólną cechę a mianowicie narobią naprawdę dużo hałasu :P jak to 2 x 12 cali :P