Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Czy warto kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dalej twierdzicie że to tak za***iste auto? :polew:

tu nikt nie mówił że to za***iste auto :wink4:

Dokłądnie. Może i za te 16000 komuś kto go bardzo dokładnie sprawdzi i będzie większość rzeczy naprawiał we własnym zakresie będzie się opłacać go kupić. Ja do tej grupy niestety nie należę>

Opublikowano

Ja obstawiam, że pije ogromne ilości oleju i dlatego tak tanio. Jeszcze felgi dorzuca, żeby tylko grata wypchnąć.

A ja myślę że to coś grubszego, ani przebieg ani olej(na samej jeździe próbnej chyba aż tyle nie wypije żeby było widać :polew: ... chociaż :naughty::decayed::polew:) skoro na dzińdybry koleś 8 tyś spuszcza :gwizdanie: ale to tylko przypuszczenie :wink4:

Opublikowano

nech da ci tygodniowa gwarancje i tyle, w tydzien sprawdzisz co i jak. p.s cena moze byc niska bo auto moze stoi tam od dluzszego czasu i niema kupca :D najpierw za drogo a teraz za tanio.

Opublikowano

Kolego podeslij VIN to Ci sprawdze czy byl anglikiem, czy nie. Fakt, faktem, Audi z silnikiem ALT moze miec sporo przypadlosci (moglbym o tym dlugo opowiadac) poza tym, na rynku motoryzacyjnym OKAZJE sie nie zdarzaja, tylko nieuczciwi sprzedawcy.

Odradzam zakup tego konkretnego egzemplarza w tym komisie :kwasny:

PS

Latwo tez dojsc np.po numerach czesci i elementow przednich auta (czy sa oryginalne czy wymienione z innego modelu, co wskazywaloby na historie wypadkowa).

Opublikowano

Jeśli kupisz auto po tak niskiej cenie, to dochodząc swego w sądzie z powodu ukrytych wad, czy kradzionego samochodu, to jesteś ugotowany. Każdy sąd powie, że wiedziałeś że coś nie tak z autem skoro kupiłeś go za pół darmo.

Opublikowano

pier**l kolego te zwłoki.Zarzuć mu zamiane na poloneza,z dopłatą z jego strony.Łyknie! Bryczka po turku jak nic!Wymieniaj co działa będzie krócej :kox:

Teraz poważnie: XXXXXXXXXXXX !!!

warnwarn.gifWULGARYZMY!!!!!!!!!!!!!!