agusia59 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Witam, Chciałabym się dowiedzieć ile jest poduszek pod silnikiem audi a4 b5 i ile pod skrzynią biegów? Prawdopodobnie będe musiała wymienić bo szarpie silnikiem jak sie puszcza pedał gazu i jak sie naciska, no i biegi nie wchodza leciutko tylko z oporem nie duzym ale jest wyczuwalny.Co mi radzicie?Czy to rzeczywiscie wina poduszek?Jak to mozna sprawdzic jeszcze?
wojtek26 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Pod silnikiem 2 oraz pod skrzynia równiez 2
agusia59 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 acha, ok bo mi ktos powiedział ze pod silnikiem jest 4 (2 małe i dwie duze) a pod skrzynia biegów 1. a orientuje sie kros jaka cena ich jest?
Maxcudo Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Ceny sa rozne, w zaleznosci czy uzywana(jaki stan) czy nowe =] Polecam do lektury używanych allegro np.::: http://moto.allegro.pl/poduszki-silnia-audi-a4-vw-passat-b5-1-6-i1251156450.html<jesli o taka chodzi> tylko przyklad
agusia59 Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 dziekuje za odpowiedz, a nowe w jakich cenach bo w sklepie tez nie wiedza ile i jakie?
MATIUS Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 ja płaciłem 75zł za zamiennik przedniej poduszki przjedziłem rok i padła... teraz założyłem używaną i wsio smiga ja ze swoejej storny polecam Używaną
Rekomendowane odpowiedzi