Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Avant stalówki 15" na zimę ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję pilnie kupić stalówki i opony na zimę. Kupiłem niedawno auto Audi A4 B6 Avant. Auto stoi na ori alufelgach. Chcę też kupić 15" stalówki na zimę.

Opony wybrałem GoodYear Ultra Grip 7+, polecane na tym Forum.

Czy felgi stalowe 15" ET45 6J będą OK zarówno pod w/w opony jak i do tego auta ? nie zależy mi na efektach wizualnych a jedynie na bezpieczeństwie. Czy takie felgi są ok na zimę (z tymi oponami) do mojego auta ?

[br]Dopisany: 26 Październik 2010, 18:43_________________________________________________Ludzie pomóżcie !!:) czy te 6J to nie za wąskie na A4 B6 Avant ?:) kurczę 6.5 to rzadkość jakaś żeby znaleźć :(

Opublikowano

Spokojnie bierz :decayed: Naprawdę nie musisz się martwić, że oponka 195 na 6" będzie nieodpowiednia, czy kolo będzie za wąskie :gwizdanie:

Opublikowano

ori do b6 to 6,5jx15 et 33 przy et45 będziesz miał koła schowane do środka ale nie mówię że nie będą pasować bo tego dokładnie nie wiem

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

podepnę się do tematu, mam pytanie

czy opony w rozmiarze 195/65/15 będą odpowiednie do ori felg do b6 6,5jx15 et 33 ? bo z tego co wiem to są zalecane do felg w b5 6jx15.

Opublikowano
czy opony w rozmiarze 195/65/15 będą odpowiednie do ori felg do b6 6,5jx15 et 33 ? bo z tego co wiem to są zalecane do felg w b5 6jx15.

będą idealne! :) w piątek założyłem ori felgi 6,5jx15 et33 + nowe oponki UG7+ i śmiga aż miło... no i kolo nie jest schowane więc wygląda to przyzwoicie...

przy et45 tak jak kolega wspomniał koło będzie schowane, co przy stalówkach i oponkach 15' standardowych 195 nie będzie to zbyt ciekawie wyglądało..

Opublikowano

Ja mam et 47 na zimówkach koła są schowane i nie wygląda to dobrze ale co zrobić już takie były jak kupowałem

Opublikowano

OK dzięki za info :hi: