Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Proszę o radę użytkwników audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie... mam mały problem z moim nowym zakupem....jakiś czas temu kupiłem audi model jest w moim profilu w wersji S-line w idealnym mozna powiedziec stanie... z książką serwisową prowadzoną do 147.000 (auto ma ,,158.000) nie zniszczone sprowadzone z austrii..... szukałem auta 6 miesiecy i powaliło mnie w jakim było stanie . Miałem wczesniej a3 i a4 starszy model. Ale do sedna... po fakcie zakupu pojawiła sie możliwośc sprawdzenia auta po vinie... i okazało sie że ksiazka jest podrobiona... owszem było serwisowane ale robiło średnio po 40.000 rocznie .... 1 serwis 2004 90.000 nastepny i ostatni w 2006 przebieg 160.000 sprowadzone w tym miesiacu .....wiec ma około 300.000 ( nie widać szczególnych oznak zużycia czasami troche przy dodawaniu gazu przykopci i słysze trochę dziwny dzwiek przy puszczaniu gazu jakby powietrze) ...... co myslicie o takim przebiegu czy jest tragedia... dziś sie o tym dowiedziałem i nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć.... dziekuje z góry za opinie użytkowników tego modelu.....

Opublikowano

heh, normalna rzeczywistosc, Ty sie chociaz zorientowales ile auto nalatalo km,a w Polsce sa jeszcze tysiace nieswiadomych wlascicieli "cacuszek".

rada co masz zrobic : totalnie nic, dbaj o auto i smigaj nim dalej, a jak bedziesz chcial kiedys sprzedac to ewentualnemu kupujacemu powiedz prawde o aucie to bedziesz mial + jeden dobry uczynek :)

Opublikowano
  • Autor

to oczywiste... jestem raczej ciekawy uzytkowników tego modelu czy taki przebieg to tragedia... moze ktoś do takiego dobił.. i ma jakies ciekawe spostrzeżenia.... bede wdzieczny

Opublikowano

to oczywiste... jestem raczej ciekawy uzytkowników tego modelu czy taki przebieg to tragedia... moze ktoś do takiego dobił.. i ma jakies ciekawe spostrzeżenia.... bede wdzieczny

połowa ma co najmniej taki przebieg wie lub nie.

Widziałem A4,taki model jak Twój,który ma ok 320-340tyś.,a wygląda jak nowy(gdybym nie widział licznika dał bym mu góra 120tyś.km),latane głównie po autostradzie sam kierowca.(auto klubowicza :))

Widziałem,tez na spocie B szóstki z takim przebiegiem licznikowym jak mój ok.230tyś. i wszystkie przyciski wyryte do białości,a ubytki w elementach plastikowych można liczyć w metrach sześciennych,trudno mi sobie nawet wyobrazić jaki przebieg musiały znieść te auta.(myślę,że 500 to minimum)

Opublikowano

a auto sam sprowadzales czy tu u nas kupiles ?

Opublikowano
  • Autor

masz zupełną rację... mój kumpel ma taką samą jak moja a jak wszedł do mojej to nie mógł uwierzyć.... ja sam nie mogę jak może wygladać auto po 300.000 u mnie nawet jeden przycisk nie jest przytarty a juz nie wspomne o skórze....aż zaczynam sie łudzić że koleś w aso pomylił vin :rolleyes: sam juz nie wiem ... przerobiłem przeciez troche aut....

Opublikowano

dziś sie o tym dowiedziałem i nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć.... dziekuje z góry za opinie użytkowników tego modelu.....

Nie myśleć tylko jeździć :) Chłopaki mają rację. Nawet 400kkm to nie tragedia, kwestia tylko serwisu na czas. Tak poza tym to wpakowanie raz na jakiś czas paru PLN w auto to nie grzech. Jeździj dalej i ciesz się furą.

Opublikowano

:good:

mi jak cofali licznik to zjeba.li tak że po pewnej ilości km cofało się do np.183,275km i tak w kółko, chyba po 30km tak się działo - to dopiero chamstwo.

Opublikowano
  • Autor

kupiłem w polsce ale niby od niemca

Opublikowano

Normalna rzecz, nic sie nie przejmuj tylko jezdzij i wymieniaj regularnie to co trzeba i naprawiaj co sie wysra

Opublikowano

Nie martw się.Wymień rozrząd,olej,filtry.I ciesz się jazdą :cool1:.300tysi to nie tragedia. :hi:

Opublikowano

ja widziałem piękną b6 miała 302 tyś gdybym miał kasę to bym ją brał :decayed:

nie przejmuj sie tym przebiegiem tylko dbaj o cacko :good:

Opublikowano
  • Autor

dzieki panowie troche mnie uspokoiły wasze wpisy.... pozdrawiam