IKMA Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Panowie pytanko czym usunąć farbę w sprayu z auta?? Ktoś mi w nocy przejechał tylną klapę czarnym sprayem. Ślad od błotnika po klapie do błotnika. Czym to mogę usunąć tak żeby nie zniszczyć lakieru?? To będzie zwykły spray na pewno więc mam wielką nadzieję, że nie będzie z tym problemu. Dzięki za pomoc i pozdrawiam.
DAWIDBORI Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 mysle polerka powinna pomoc
Piter.d 2 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 pasta lekko ścierna powinna to usunąć
IKMA Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Dajcie nazwę jakiejś pasty którą bym mógł to uczynić?? A nitrem albo ekstrakcyjną nie da rady? Zniszczy lakier??
Orange Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ekstrakcyjna nie niszczy lakieru wiec spreju też nie usunie, masz tylko zapylone farbą czy grubo ze sie zrobiły zacieki?
promader Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 3g do nabycia np w sklepach z lakierami i polerka mechaniczna najlepiej ale ręczną też da rade...a co się omachasz to Twoje
IKMA Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 ekstrakcyjna nie niszczy lakieru wiec spreju też nie usunie, masz tylko zapylone farbą czy grubo ze sie zrobiły zacieki? Tak mocniej zapylone bez zacieków. ktoś się spieszył i szybko machnął.
iwadrian Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Umiejętnie, delikatnie i bez mocnego zmaczania rozpuszczalnikiem umyj a potem zapoleruj lakier bo na pewno trochę przymatowieje. Benzyną cięzko usunąć a G3 też trochę potrwa.
IKMA Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 Panowie dzięki za pomoc. Poszło benzyną ekstrakcyjną. Bałem się o lakier ale nie ma ani śladu. Temat można zamknąć. Pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Nitro :shocked: nitro na lakier to pozniej nawet polerka moze nie pomoc
IKMA Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Panowie usunąłem benzyną powtarzam. Lakier ori , twardy więc obyło się nawet bez polerki.
huzio00 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Pasta lekkościerna np Tempo też powinna dać rade.
Rekomendowane odpowiedzi