Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Woda wewnątrz auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No na samochód nie narzekam bo dobrze sie wozi i wg ale jest dziurawy strasznie.. no a co do tego.. tak bagażnik jest suchy a z przodu jest dużo mniej wody niż z tyłu, dodam jeszcze ze jak samochód stoi na parkingu i bardzo pada to wszystko jest suche oprócz przodu ale jak sie jest w trasie to tył strasznie nabiera wody i to tylko i wyłącznie za kierowcą.. sprawdzałem wszystkie koreczki od spodu są na swoim miejscu wiec już trochę się poirytowałem ciągłym rozbieraniem go i suszeniem :facepalm::facepalm: i dzisiaj jadę na nowo rozbierać i suszyć a później to chyba zostaje myjka z wysokim ciśnieniem i sprawdzanie centymetr po centymetrze... No ale czego się nie robi dla swoich czterech 17-stek :grin::grin:

Ps. może się ktoś znajdzie kto już to przerabiał i wie gdzie leży problem a jak sam do tego dojdę to postaram się zrobić jakąś fotorelacje z tego eventu :wink::wink:

Opublikowano

Ja uszczelniałem obudowę filtra kabinowego, musiałem poprawić gumę na przewodach klimy w podszybiu, uszczelniałem linkę otwierania maski i te nieszczęsne nity trzymające boczne listwy przedniej szyby. To samo robiłem przy tylnej szybie no i trzeba było ją na nowo wkleić bo klej puścił. Teraz po każdej ulewie lub intensywnym myciu kontroluję te miejsca. Najlepiej jest pozdejmować plastiki, które się da i lać wodę. Powinna się w miarę szybko pokazać.