Cuguarek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam, Posiadam takowy podlokietnik, otwieram go i po nacisnienieciu guziczka podnosi mi sie mocowanie na telefon. Czy ma ktos zdjecia kompletu? Bo wydaje mi sie ze w moim czegos brak, ewentualnie jak to wykorzystac. Pozdrawiam
Pikuś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Cuguarek, jest to uchwyt na telefon.
Cuguarek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No to ja wiem, ale jak jest montowany telefon do tej podstawki, ewentualnie czy to byl telefon w zestawie.
Pikuś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Poszukaj na allegro kiedys widzialem ori tel. do Audi.
Forest Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Też mam w mojej cos takiego. Tylko, że ja mam na tym wysuwanym uchwycie zamocowany na zatrzaski uchwyt do telefony Siemens S25, czyli bardzo stary model. Z tego uchwytu wychodzi kabelek zakończony wtyczką, którą się wpina pod podłokietnikiem między fotelami w taką czarną skrzynkę. Producent tego uchwytu to firma Cullmann. Na Allegro nic takiego nie ma. Są tylko do starych telefonów, także żadnego nowszego raczej nie podłączysz.
mlody666 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 witam. Mam taki sam zestaw kompletny dla telefonów siemens typu c 35 m 35 itp. Wie może ktoś jak się rozbiera podłokietnik by wymontować ten cały zestaw??? raczej specjalnie do auta nie kupie sobie starego telefonu.
Rekomendowane odpowiedzi