Opublikowano 6 Marca 200917 l Adaś, nie wiem, czy Ci juz mowilem, ale... ...maluj dokladki!!! a no dokłądnie chciałem napisać to samo
Opublikowano 6 Marca 200917 l Do tych ciornych dokladek to pasuja kopłaki jakieś co najwyzej... a nie taka ladna fela
Opublikowano 6 Marca 200917 l uwielbiam Was cyce :decayed: my Ciebie też :banan: :banan1: :banan2: :banan: :banan1:
Opublikowano 6 Marca 200917 l Zupełnie inaczej się prezentuje ... zdjęcie auta na jakich kołach ??? 17'' ??? Pzdr PIXI P.S. jak steropian ??? kupiłeś ???/
Opublikowano 6 Marca 200917 l sory za zaśmiecanie tematu Adaho .... to tylko ja śmigam na zimowych ????
Opublikowano 8 Marca 200917 l Autor sory za zaśmiecanie tematu Adaho .... to tylko ja śmigam na zimowych ???? czas zmieniac PIXI Piotrus - dawaj foto 18ek a tak wyglada po myciu
Opublikowano 8 Marca 200917 l Autor Masz maske do wyregulowania nie maske tylko reflektor za gleboko wkrecony akurat od tej strony..ale jak go wkladalem to bylo -15 C i jakos tak srednio mi zalezalo czy jest prosto za miesiac poprawi sie ps. w Zakopcu juz ?
Opublikowano 13 Maja 200917 l Autor na czarno hmm zaraz po tym jak naprawię elektryke [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 14:24_________________________________________________kolejna modyfikacja - szyby
Opublikowano 13 Maja 200917 l Autor Po co robic przod... i miec problemy. Wedlug mnie jest git Mikey :drunk: to co robisz u siebie ? do nowego felunku takie RayBany beda pasowac