Davidis Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 Witam Poszukuje samego wyświetlacza lub panela przedniego od sterownika klimy. Nie wyświetla mi wszystkich sektorów na wyświetlaczu:( Pozdrawiam
schiller Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 spróbuj tak: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,3521.0.html
Davidis Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 Witam tak już próbowałem i nic nie pomoglo poprostu wyświetlacz jest uszkodzony :/ Nawet wkładałem wyświetlacz odwrotnie i te same sektory nie świeciły sprawdzałem też napiecia które idą na te sektory od układu sterowania wyświetlaczem i wszystko jest OK Pozdro
schiller Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 jak chcesz mam cały panel do opylenia. tylko właśnie jest kwestia poprawienia lutów. bo raz wyświetla wszystko raz nie.
Davidis Opublikowano 21 Października 2007 Autor Opublikowano 21 Października 2007 Witam Serdeczne dzięki za pomoc Kupiłem panel od klubowicza schiller i wszystko działa nareszcie Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi