Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 ALT] gdzie mozna zamontowac CB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanko gdzie mozna by bylo zamontowac radyjko Prezydent Hary1, nierobiac zadnyh dziuR wkretami w desce itp. zeczach.

Prosil bym was o fotki jakto wyglada.

Pozdrawiam.

Opublikowano

zeczach.

wiesz jak długo sie zastanawiałem co to jest za słowo :wallbash: proponuje sobie mozille lub tym podobną przeglądarke zainstalować i będzie Ci byki sprawdzać przed wysłaniem wiadomości :th:

a co do samego radia to spróbuj je wsadzić pod kierownice, tam jest taka półka dość spora. nie wiem jakie cb ma Anioł ale mu tam wlazło radio :thumbup:

Opublikowano

zeczach.

wiesz jak długo sie zastanawiałem co to jest za słowo :wallbash: proponuje sobie mozille lub tym podobną przeglądarke zainstalować i będzie Ci byki sprawdzać przed wysłaniem wiadomości :th:

a co do samego radia to spróbuj je wsadzić pod kierownice, tam jest taka półka dość spora. nie wiem jakie cb ma Anioł ale mu tam wlazło radio :thumbup:

w tą półeczkę wchodzi Unident 510xl i 520xl, a jak masz inne to może między fotel pasażera a tunel środkowy włóż.

a jak chcesz dowiedzieć sie więcej i zobaczyć co i jak to zajrzyj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,1995.15.html

Opublikowano

jeżeli Uniden wchodzi to President Johny/Harry też wejdzie, to to samo tylko że w droższej oprawie :)

A jeżeli nie chcesz nic kaleczyć to kup na allegro rzepy monterskie <są takie fajne mocne> i na nie przyczepisz nie będzie dziur i zawsze można je odczepić, albo taśmą dwustronną <taka z pianką też monterska, ona jest dość droga> ja taką płyty wirowe i obrazy przyklejałem> na nią wszystko przykleisz. A co do miejsca to zależy to od ciebie, moim zdaniem najlepiej dać cb do tej półeczki co jest po lewej stronie cb akurat tam wejdzie, najgorszym miejscem jest danie cb z lewej strony koło dźwigni do otworzenia maski, podczas wypadku masz po kolanie < na innym forum wyczytałem że koleś w Vectrze miał tak zamontowane <w Vectrze tak najczęściej montują bo w niej nie ma gdzie dać> i po wypadku miał rzepkę roztrzaskaną>

Opublikowano

Ja wsadzilem CB między podlokietnik a bok opieradla siedzenia pasażera.Radio jest sporych rozmiarów(SUPERCOM 400),żadnych dziur,zasilanie z zapalniczki i zawsze je mogę zabrać do innego autka. :th:

Opublikowano

No dzieki koledzy za odpowiedzi na moje pytanie. z tymi rzepami to swietny pomysl ale z ta puleczka to niezabardzo co prawda tez mam taka ale ona jest mala tylko portfel tam czymam pysty oczywiscie :rolleyes:. Przypominam ze jezdze B6 i z lewej strony jest taka puleczka ale zamala a centralnie pod kierownica wyczailem puleczke ale tez watpie ze wejdzie mi tam radyjko bo niejest z byt wysoka. A ztymi rzepami to pomysle moze od strony pasarzera przy drazku zmiany biegow.

Pozdrawiam.

Opublikowano
nie wiem jakie cb ma Anioł ale mu tam wlazło radio thumbup

President Harry II