Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak lustrzanka to jaka? :D do 2500zł ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

D80 mozna kręcić filmy? mam tu jeszcze jeden D80 ale tu trzeba bedzie dokupić obiektyw.

http://allegro.pl/show_item.php?item=1308354574&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

do tamtego gościa pisałem i narazie zero odzewu :gwizdanie:

Opublikowano

Ja bym brał - http://allegro.pl/nikon-d80-nikkor-18-70-mm-ed-karta-4gb-i1289274666.html

lub szukal uzywki Canona 40D lub 50D. Pamietaj o ergonomii. Canon 500D to sprzet do damskiej dloni. Korpus musi być duzy. idz do sklepu i wymacaj kazdy korpus. to jest wbrew pozorom bardzo wazne.

ale do tego musiałbym dokupić obiektyw nie? co polecasz? :mysli: jakiś bym chciał ze stabilizatorem obrazu odrazu [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 11:59_________________________________________________nie lepiej jak byłby już z obiektywem? taniej by nie wyszło? :mysli:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:21_________________________________________________1800 zł za niego :

http://allegro.pl/nikon-d60-sigma-18-200-dc-os-hsm-gwarancja-i1300522000.html[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:35_________________________________________________no ale ma 2 lata to już troche jest :gwizdanie:

D60 to shit. bierz D80.

D80 jest z obiektywem. aukcja sie zakonczyla. napisz do typa czy nie zejdzie z ceny w zwiazku z tym i jaki przebieg ma migawka. jaies zdjecia real niech podesle.

niby dlaczego D60 to shit :mysli:

a D80 to już profi aparat wykorzystywany przez studia fotograficzne, fotografów itp po prostu - wyższa szkoła jazdy :)

Opublikowano

ja kupiłem w lipcu Canona 500D, jestem mega zadowolony. idealny stosunek jakości do ceny! Jozek mogłeś mówić na spocie, że szukasz lustra to bym Ci moje pokazał bo miałem je ze sobą :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja kupiłem w lipcu Canona 500D, jestem mega zadowolony. idealny stosunek jakości do ceny! Jozek mogłeś mówić na spocie, że szukasz lustra to bym Ci moje pokazał bo miałem je ze sobą :gwizdanie:

wtedy jeszcze nie szukałem :decayed: