Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] a oto MOJA Niuńka !!! A BEDZIE JESZCZE PIEKNIEJ:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was ponownie !!! tak na wstepie chcialem wam zaprezentowac moją Audi !!! i mam nadzieje ze wam sie spodoba !!! mam ją pol roku i caly czas staram sie ja jeszcze ulepszac nie tylko optycznie ale tak samo mechanicznie !!! jak narazie to wymienilem stare lampy na soczewki ale mam 3 tygodnie bede montowal xenon!! wrzucilem amory blistein nowy grill i troche szybki przyciemnilem !!! w grudniu jak wroce do polski mam zamiar przerobic na rs4 no prawie i jakis chip sie szykuje!!! z 15" znienilem na 16" a za tydzien wrzucam 18" bedzie git to na tyle !!! kilka fotek gdyby co jak bylo a jak jest

dscn4032ty5.th.jpg

26082007122rq9.th.jpg

04102007163dq7.th.jpg

04102007159ms7.th.jpg

Opublikowano

Szybki :th:

Grill :thumbdown:

Fele :th: :th: :th: :th:

Co do zmian to zmien jeszcze kieruneczki w blotnikach na biale.. :) i bym obnizyl bo stoi troszke wysoko..

Co do zmian na RS4 to na oryginalnych czesiach nie bedzie to latwe bo RS4 jest szersze.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

zbieram sie do wymiany kierunkow ale jakos mi to nie idzie ae napewno juz nie dlugo , poza tym teraz jak wrzuce 18" to chce kupic sprezyny z obnoizeniem, o 20-30mm!! i bedzie gralo!!! a myslalem o podrobkach do rs4 zderzaki i progi !!! co mysliszn o tym bo jeszcze nie zdarzylem przeczytac o tym na forum!!

Opublikowano

Ja bym sobie darowal.. Latwiej bedzie zrobic a'la S4 na oryginalnych czesciach.. Wszystki pieknie pasuje plug&play.. Ale tak szczerze powiedziawszy to nie wiem czy ma to sens.. :przebiegly:

Opublikowano

No i bajera ;] TYlko faktycznie grill zmien na s4 lub rs4. Kieruneczki biale ...a co do zaweszenia to stoji identycznie jak moja krasula ;/

Opublikowano
  • Autor

dzieki za opinie ale mysle ze wciaz bede rozmyslal o tej przerobce bo ten zderzak od rs4 jest mistrzem!! ale sie zobaczy!! pozdro stary!!!!

[br]Dopisany: 08 Październik 2007, 21:49 _________________________________________________ttomy3k ze tak zapytam a ty jak sobie zawias ogarnoles ?[br]Dopisany: 08 Październik 2007, 21:51 _________________________________________________ a poza tym mój brat ma taką samą audiole jak ty !!! on jeszcze sobie wrzucil strumiennice i storzek ma ok 135 i odziwo silnik nie wariuje przez strumiennic tylko na prawde lepiej sie kreci pozdro

Opublikowano

osowski: jak narazie nie ogarnolem ....w nastepnym roku sie cos pomysli. Aha zapodaj sobie jeszcze chromowane lusterka in-pro

Opublikowano

Bradzo ładna :a4fan: :oklaski: no i duży plus za felgi :thumbup:

Opublikowano

Jak dla mnie A4 prezentuje sie bardzo ładnie tylko nie wiem czy nie pasowała by bardziej lustrzanka na szybach niż takie bardzo ciemne ale to kwestia gustu :thumbup:

mi sie podoba jeszcze pare cm w dół i bedzie laleczka :th:

Ktos kiedys pisał jak przerobić zderzaki ori RS4 do A4 ale ja bym darował i zrobił S4 Look :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hej witam witam !!! dzieki za opinie

i jeszcze takie male pytanko do raggaman !! nie masz moze jakiegos dobregolinku na jakies sprezyny obnizające 20-30mm ?? bo musze troche zawias zmniejszyc

Opublikowano

Linku dobrego nie mam ..poszukaj na forum technicznym . Ja miałem u siebie sprezyny [H&R - czerwone] juz zalozone jak kupiłem A4 :)