Omenos Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam. Mam mały problem, kupiłem audi i z tyłu pasażerowie majalampy po obu stronach, ale widać że poprzedni właściciel przerobil je i wstawil po diodzie, jest tylko maly problem że nie wiem do czego mógł je podłączyć żeby je włączyć, macie może jakies pomysły?
puertoss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 najcześciej sie to robi do lampki głównej
Omenos Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie nie, przełączałem przyciski i nic Macie może jeszcze jakieś pomysły?
puertoss Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 to chyba pozostaje Ci wyjecie którejś lampki i pościg po kabelku do celu.... :gwizdanie:
Omenos Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Opublikowano 10 Listopada 2010 Chyba sobie daruję bo wyjąłem jedną z zatrzasków i widziałem, że kabel idzie pod gornym plastikiem jak jest rączka. To musiałbym wszystko rozkręcać, nie wiem jak on to zrobił
Omenos Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Opublikowano 11 Listopada 2010 Napisz to wyraźniej bo nie ogarniam
puertoss Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kolego ale nawet jakbyś chciał je zrobić tak żeby współpracowało z oświetleniem głównym to albo drut i przeciąganie nowego kabla albo pozdejmowanie plastików i namierzenie tych które już istnieją :mysli: :mysli: jeżeli dobrze pamiętam to jest wątek z montażem relingów i tam widać jak banalnie te plastiki schodzą :good:
Rekomendowane odpowiedzi