speedy1b Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam. Od jakiegoś czasu w czasie jazdy zaświeca się kontrolka od ESP, nie wiem czym jest to spowodowane, poniżej daję fotkę: Z góry dzięki za pomoc.
marec-ki Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Kolego wepnij się VAGiem i sprawdź błędy. Inaczej to wróżenie z fusów
Bobasan Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Kolego na dzień dobry sprawdź... światła stopu ... czasami pada czujnik co w efekcie powoduje zapalenie się kontrolki od ESP. Pozdrawiam.
misiek2000 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam! Mi kontrolka ESP paliła się cały czas, tylko czasami gasła na chwilę. Po wyjściu z auta i zamknięciu drzwi kontrolka trójkąta powinna po 30 sekundach zgasnąć i już nie powinna się zapalać.Jeżeli się co jakiś czas zapala świadczy to prawdopodobnie o padniętym module kierownicy.W moim przypadku występował błąd 01826 i nie mogłem go skasować. Druga sprawa to rozładowywanie akumulatora przez pobór prądu przez tą kontrolkę i niedziałający tempomat. Po wymianie modułu i zakodowaniu wszystko jest ok.
dddd Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 to na 100% czujnik stop to samo mialem
misiek2000 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Też trójkąt się zapalał, czy tylko ESP
Rekomendowane odpowiedzi