Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sarna w mieście oO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie parkowałem swoją audiczkę,gdyż z daleka zauwazyłem radiowóz policyjny na sygnale świetlnym, jechali bardzo powoli... tak jakby kogoś szukali, więc z zaciekawieniem obczajałem o co chodzi o.O. Gdy już zbliżyli się dość blisko, koło mnie PRZEBIEGŁA SARNA ogromna wielka sarna, lub coś co przypominało sarnę!! ( NIE PALIŁEM DZISIAJ NIC ). Mieszkam w mieście w którym jest ok. 140tys mieszkańców, mieszkam w centrum miasta.... jakim prawem i skąd mogła się wziąć ta sarna :D ??

Czy u was w miastach też dzieją się podobne rzeczy że ni stąd ni z owąd wybiega jakiś zwierz którego byście się nie spodziewali ?! ( prócz kundelków sąsiadki )

Opublikowano

Witam, właśnie parkowałem swoją audiczkę,gdyż z daleka zauwazyłem radiowóz policyjny na sygnale świetlnym, jechali bardzo powoli... tak jakby kogoś szukali, więc z zaciekawieniem obczajałem o co chodzi o.O. Gdy już zbliżyli się dość blisko, koło mnie PRZEBIEGŁA SARNA ogromna wielka sarna, lub coś co przypominało sarnę!! ( NIE PALIŁEM DZISIAJ NIC ). Mieszkam w mieście w którym jest ok. 140tys mieszkańców, mieszkam w centrum miasta.... jakim prawem i skąd mogła się wziąć ta sarna :D ??

Czy u was w miastach też dzieją się podobne rzeczy że ni stąd ni z owąd wybiega jakiś zwierz którego byście się nie spodziewali ?! ( prócz kundelków sąsiadki )

No u nas w Łodzi w Łagiewnikach takich "atrakcji" nie brakuje :D

Sarny to mały pikuś, są też dziki, o zającach, lisach i innych małych futrzakach nie wpomnę.

Opublikowano
  • Autor

osobiście jestem zszokowany, nigdy czegoś podobnego w centrum miasta nie widziałem :decayed:

Opublikowano

osobiście jestem zszokowany, nigdy czegoś podobnego w centrum miasta nie widziałem :decayed:

Zima idzie, zaczynają zwierzaki szukac żarełka.

Opublikowano
  • Autor

qr** w środku miasta ?? :D:polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 00:58_________________________________________________nie wiem z której strony miasta przyszła... :polew:

Opublikowano

q***wa w środku miasta ?? :D:polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 00:58_________________________________________________nie wiem z której strony miasta przyszła... :polew:

Zbłądziła bidulka... :decayed:

Ale musiała być w wielkiej potrzebie, bo dzikie zwierzęta muszą być bardzo zdesperowane,żeby odważyć się na takie wejście w miasto.

Opublikowano
  • Autor

.. w sumie to piątek jest nie? Trzeba się troche rozerwać ! :polew: to se zaleciała bidula na miacho :naughty:

Ciekawe co oni z nią zrobili... "psy" sarne goniły :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

.. w sumie to piątek jest nie? Trzeba się troche rozerwać ! :polew: to se zaleciała bidula na miacho :naughty:

Ciekawe co oni z nią zrobili... "psy" sarne goniły :decayed: :gwizdanie:

Krzywdy na pewno jej nie zrobili, co najwyżej wezwali weterynarza, dostała strzała z usypiaczem i wywieźli ją do lasu.

Opublikowano
  • Autor

kurde przez chwile zastanawiałem się czy przypadkiem to nie schiz jakiś, ale mówię... nie piłem... nie paliłem... dopalacze odstawiłem :polew: to co jest?... :kox:

Opublikowano

i co w tym dziwnego u nas na ulicach widzę pełno osłów,łanie też się zdarzają ale ogólnie to niezły zwierzyniec ale najwięcej jest świń a nawet bałwana ostatnio widziałem :polew:

Opublikowano

i co w tym dziwnego u nas na ulicach widzę pełno osłów,łanie też się zdarzają ale ogólnie to niezły zwierzyniec ale najwięcej jest świń a nawet bałwana ostatnio widziałem :polew:

I stada baranów, wszędzie, na każdym skrzyżowaniu... :polew:

Opublikowano

http://wiadomosci.wp.pl/kat,12471,title,Dziki-grasuja-w-Walbrzychu,wid,11584181,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1b3c2

w moim mieście a bynajmniej w mojej dzielnicy jest więcej zwierząt niż ludzi szczególnie w nocy dziki, lisy, laski, sarny, zające, dzikie psy, i żule wszystko to lata po ulicach i ogródkach :polew:

Opublikowano

tak przeważnie w BMW a wiecie jak zrobić sałatkę z buraków,wrzucić granat do BMW z dresami :polew:

Opublikowano
  • Autor

m a m z g o na :> :polew: :polew:

Opublikowano

Kilka miesięcy temu jechałem przez Suchowolę, miejscowość na trasie Augustów - Białystok o zwartej zabudowie, a skrajne zabudowania dzieli od siebie odległość około 4 km. Nagle w centrum wsi horror - galopujący koń z łańcuchem. Łańcuch wraz z kołkiem odbijał się od asfaltu i leciał w górę, na boki. Wszystkie bramy pozamykane, nie ma gdzie się schować autem, jedynie przez krawężnik i na styk do ogrodzenia.

Nawet dla karetki nikt tak nie ustępował miejsca.

Opublikowano
  • Autor

Kilka miesięcy temu jechałem przez Suchowolę, miejscowość na trasie Augustów - Białystok o zwartej zabudowie, a skrajne zabudowania dzieli od siebie odległość około 4 km. Nagle w centrum wsi horror - galopujący koń z łańcuchem. Łańcuch wraz z kołkiem odbijał się od asfaltu i leciał w górę, na boki. Wszystkie bramy pozamykane, nie ma gdzie się schować autem, jedynie przez krawężnik i na styk do ogrodzenia.

Nawet dla karetki nikt tak nie ustępował miejsca.

:shocked: ostro, Boże widzisz i nie grzmisz..

Opublikowano

u mnie na osiedlu w zeszłym roku pojawily sie borsuki (kręcą sie do dzisiaj)

Kolegi wilczurowi jeden strasznie pocharatał pysk

ledwo sie zwierzak wylizał

Opublikowano
  • Autor

:shocked:

a ja tu na sarenke mówię.. :naughty: