mystic.pl Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Co jest nie tak z rs6stkami robionymi w PL? Wszystko jest OK, mam takie i są kox, mega mocne, pisałem tylko, że są również robione w DE
Gość michalrychlica Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 a jak cene krzyczysz? za auto? Chciałem za nią ok 36 tys [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 09:01_________________________________________________ ... może felgi RS4 19 z oponami posiadasz - powoli zaczynam poszukiwania A nie masz ochoty na ori RS6 Ronal made in Germany (nie PL) 8x19 et44, oryginały z audi A8 Rozmawiałem z typem prawie nowe fele odda za 1800 PLN. Sam o nich myślałem ale jednak 19" to dla mnie za dużo Ups zobaczyłem właśnie, że to taki stary kotlet z tym szukaniem felg :decayed: asle gdyby ktoś szukał to pisać PW No niestety troszke po ptakach , auto do sprzedania wiec nie ma sensu inwestowac juz w niego wiecej , ale dzieki [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 09:03_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi