Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakie CB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W praniu wyszło

Uniden 520xl nówka za 220zł i p. missouri za 120 używana.

No i teraz problem gdzie to radio zamontować, tak żeby nie było na widoku. Może pokażecie zdjęcia gdzie macie zamontowane u siebie?

pod kierownicą w B6 jest fajny schowek gdzie uniden sie idealnie mieści a ty masz chyba b5 to nie wiem jak tam jest.

Opublikowano

W praniu wyszło

Uniden 520xl nówka za 220zł i p. missouri za 120 używana.

No i teraz problem gdzie to radio zamontować, tak żeby nie było na widoku. Może pokażecie zdjęcia gdzie macie zamontowane u siebie?

pod kierownicą w B6 jest fajny schowek gdzie uniden sie idealnie mieści a ty masz chyba b5 to nie wiem jak tam jest.

W b5 też się idealnie mieści :good:

Opublikowano

Jak będziesz w niedziele na spocie to sobie zobaczysz u mnie jak mam zamocowane radio i jak leci kabel od anteny. Na pokładzie Alan 109 + Sirio ML-145.

Opublikowano

Mój zestaw:

radio ALAN 48+multi

antena MIDLAND ML-145

Rdio może troszke duże ale zestawik super. Bardzo polecam.

Testowałem z bratem który ma taki sam. Na odległości ok 25km w lini prostej ( wylot z kielc - św. krzyż) na skali migające 5, modulacja głośna i wyraźna.

Opublikowano

ja mam zamontowane pod podłokietnikiem i jest git :good:

Opublikowano

witam Panowie :hi:

może aby już nie zakładać nowego wątku (który w zasadzie byłby i tak o tym samym), to "podepnę" się pod kolegę wcześniej...

planuje kupić komuś w prezencie CB i zastanawiam się nad Sirio AS-100 Mag i President Tommy ASC

może to dość głupie pytanie (jestem laikiem w tych sprawach), ale czy któryś z Was używał takiego zestawu? Jak on się sprawdza do B7 i jazdy głównie po mieście?

jeśli macie jakieś propozycje o lepszych/zbliżonych parametrach i niezbyt wygórowanych cenach (najlepiej tańszych lub podobnych), to bardzo proszę o podpowiedzi

to bardzo ważne, bo w sumie święta zbliżają się wielkimi krokami, a wolę mieć trochę czasu na znalezienie odpowiedniego sklepu itp.

Z góry dziękuję za wszystkie rady

Opublikowano

:hi:

Radio Uniden 520xl

antena president michigan, dakota, missouri

w zależności od samochodu

Ps.

Jak byś poczytała przynajmniej kilka ostatnich stron to byś wszystko wiedziała. pozdrawiam

Opublikowano

No tak, ale o tych Unidenach to tu czytam jedni mówią, że legalne inni, że nielegalne, więc wolę kupić coś z czym wątpliwości nie ma.

Poza tym może ktoś miał dokładnie taki zestaw o którym pomyślałam i ma jakieś doświadczenia z tym związane.

A co do samochodu to tak jak mówiłam B7 (konkretniej A4, B7, 2006, limuzyna).

No i zgodnie z Twoją radą też poczytam trochę. Dzięki :)

Opublikowano

No tak, ale o tych Unidenach to tu czytam jedni mówią, że legalne inni, że nielegalne, więc wolę kupić coś z czym wątpliwości nie ma.

Że legalne to raczej nikt nie mówi :wink4: Kup któregoś z małych Presidentów-Johny,Harry i będziesz zadowolona

Opublikowano

A ten President Tommy ASC jest ok? Bo jednak Johnny i Harry to trochę większy koszt...

I nie wiesz może co do anten czegoś o Sirio AS-100 Mag? Bo ona cenowo z tego co widzę nie jest najgorsza...Jest też dość krótka a te 1.5 metrowe to takie... dlugie strasznie...

A zależy mi też na tym, aby ta stopka była magnetyczna i żeby można było ją wykręcać od tej stopki.

Opublikowano

ile kasy chcesz na cały zestaw przeznaczyć?

Opublikowano

Za obie rzeczy do 500 zł

Opublikowano

Sirio AS-100 jest OK,co do Tommiego nie wypowiem się bo nie miałem z nim styczności.

Opublikowano

Dzieki :) no to liczmy na to, że znajdzie się ktoś, kto tego gada dobrze zna, choć z tego co widzę ktoś wcześniej już go polecał, więc mam nadziej, że mój wybór jest trafiony :)

Opublikowano

Ten Tommy ładnie wygląda,ciekawe jak to "chodzi" :naughty: Ja nadal jednak polecam sprawdzonego Johnny II,nie są takie drogie,za 5 stówek z dobrą anteną się go spokojnie kupuje.

Opublikowano

@ Kali S4 no tak a wyrobię się z tymi 500 zł, aby kupić nówki? ewentualnie w którym sklepie można by kupić?

@ kileeer wyglądają przyzwoicie... i ceny też mi się podobają... a używałeś tego sprzętu może?

Opublikowano

@ Kali S4 no tak a wyrobię się z tymi 500 zł, aby kupić nówki? ewentualnie w którym sklepie można by kupić?

@ kileeer wyglądają przyzwoicie... i ceny też mi się podobają... a używałeś tego sprzętu może?

Tak miałem do czynienia z tym sprzętem.

Antenę używałem taką i byłem z niej zadowolony do póki mi jej nie ukradli. Radio jest na bazie unidena, a unidena mam już od 3lat i jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Przyznam, że mnie zaintrygowałeś tym m-techem, bo z tego co czytam, to ludzie porównują też do Presidenta Harry'ego II Classic...a cenowo, to jednak jakaś różnica jest.

Co do anteny, to myślę, że taka metrówka jest chyba lepsza i nie jest zbyt długa...

Opublikowano

Przyznam, że mnie zaintrygowałeś tym m-techem, bo z tego co czytam, to ludzie porównują też do Presidenta Harry'ego II Classic...a cenowo, to jednak jakaś różnica jest.

Co do anteny, to myślę, że taka metrówka jest chyba lepsza i nie jest zbyt długa...

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 22 Listopad 2010, 12:44_________________________________________________kup pierwsze radio a jak będziesz już go miała to pojedz samochodem do tego kolesia po tą antenę to Ci pewnie za free zestroi. Kiedyś kupowałem u niego i jest spoko koleś.