Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ziemii Holenderskiej!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki kto chętny na spota w przyszły wikend?powiedzmy w sobote...

Opublikowano

Ja niestety nie dam rady bo cały czas czekam na info kiedy mam jechać do PL prawdopodobnie w następny weekend albo za 2 tyg a na święta napewno jadę znowu więc km w A4 lecą hehe :a4fan:

Opublikowano

Panowie powiecie mi czy gdzieś i w mniej więcej jakich cenach dostałbym w NL felgi i opony. Oczywiście mówimy o normalnych cenach nie z kosmosu hehe

Opublikowano

pytanie co rozumiesz pod pojęciem ''normalna cena'''?:decayed:jak duze chcesz fele?jakie opony?ile możesz wydać?...musisz sie jakoś sprecyzowac

Opublikowano

Fela 18" najlepiej model S5 lub nowy RS6 :P Opony też będą do tego nowe. Nie muszą być jakiejś renomowanej firmy byle dobrze spałniały swoje właściwości. A co do kasy hmmm myślę że 4000-4500 zł ale to naprawdę max Da rady coś wyrwać w tej cenie?

Opublikowano

no ja za tyle kupiłem moje 18'' i do tego opony gunlop w pl

Opublikowano

W pl a tu gdzieś coś dostanę do takiej kwoty? Czyli 1000-1100 e

Opublikowano

a rzuc jakimis linkami jak ten fele wyglądają co ci sie podobają..chodzi o wzory

Opublikowano

:hi::hi:

http://link.marktplaats.nl/542004566

za 999 ojro z oponami dunlop tylko nie wiadomo co to za fele

Opublikowano

te rsy są zajeciste...i nawet od tego kolesia z tego linka jak dobrze pamiętam brałem moje fele

Opublikowano

Przeglądam tą stronkę ten marktplaats no i idzie coś znaleźć faktycznie no ale to za jakiś miesiąc dopiero będą wskakiwać letnie :(

Opublikowano

a czemu chcesz tu kupic skoro sie do pl wybierasz?a tym bardziej że w pl na fele z linka rs masz 2 lata gwarancji

Opublikowano

Bo teraz czkają mnie 2 kursy do PL 2 weekendy pod rzad i małe wydatki i nie wyrobie się z kasą a potem zaś jechać do PL mi się nie widzi. No i w maju zaś jadę na VAG Nysa więc trochę jest kursów a z tego co widze po tej stronce to da rady wyrwać komplet za w miarę dobrą cenę.

Opublikowano

ale chodzi ci o marktplatz?no wyrwać wyrwiesz pytanie tylko co to za fele i jakiej jakości:eusathink:

Opublikowano

i jak bedzie ten spocik??

Opublikowano

raczej nie...przedtem tylu mądrali sie pytało a teraz nikogo..zresztą jak zawsze

Opublikowano

Ja niestety nie dam rady teraz, Najszybciej w połowie kwietnia początkiem maja :kwasny:

Opublikowano

no spoko..ty od razu napisałeś..ja do 2 kolesi pisałem pw to do teraz cisza...