insane_Infinity Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. czy ktoś Pracuje W Orange?? dzis pomiędzy godziną 14:30 a 16:00 skradziono mi Fona....najlepsze to iż telefon osoba co skradła odbierała , odrzucała połączenia..czy istnieje możliwość Namierzenia Telefonu jak był w tych h dostępny?? nr na PW .
Szamek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 odezwij się do kolegi lukasera co prawda pracuje w erze a nie w orange ale może coś pomoże
tymonA4 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 policja może namierzyć jeśli jest włączony
insane_Infinity Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Wiem że Policja może Namierzyć ,chodzi mi o położenie telefonu od godziny 14:30 do 16:00 ,mam już duplikat karty,a w PL ginie multum telefonów więc nikłe iż policja się zajmie tym ,. ...chodzi o samą Karte Sim..kontakty itp....fon był Nokia 5140i do pracy go miałem..... domyślam się gdzie mógł mi ktoś go pociągnąć ..dokładnie na firmie...wiec muszę wiedzieć ...
lukasera Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Telefon można namierzyć za pomocą numeru IMEI i stacji BTS (nadajnika) w której sie loguje. Zgłaszasz sie na policje z Umową od operatora i składasz zawiadomienie o kradzieży. Oni wprowadzaja IMEI do bazy skradzionych tel i zaczynaja śledzić dany tel. Co do szans odnalezienia telefonu to masz jakieś 70% że się znajdzie, tylko kwestia szybkości działania policji. Co do karty SIM, bez szans. na 99% wylądowała w koszu lub na ulicy.[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 21:55_________________________________________________Acha i nie beda w stanie powiedzieć gdzie dokładnie był tel o danej godzinie, a ewentualnie w obszarze któego nadajnika.
Rekomendowane odpowiedzi