ciku Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam serdecznie, czy ktos moze pozbyl sie (odcial) fabrycznej koncowki wydechu w silniczku 1.6 i zalozyl (wspawal) koncowke ULTER'a :twisted: :?: Mowie o koncowkach w cenie >100pln (nie nakladkach za 20-30pln) Czy wydech nabral lekkiego pomruku basowego :?: wiem ze do V6 to temu daaaaaaleko ale mozliwe ze i tak bedzie znacznie lepiej niz bzyczenie fabrycznego :neutral: Nie jestem zainteresowany wymiana calego tlumika i budzeniem sasiadow z samego rana :razz: Chcialbym uzyskac lekki basik ktory przy wyzszych obrotach dopiero da znac o sobie :mrgreen: (czesto podrozuje na dluzsze trasy i wole unikac bolu glowy :razz: )
arek2642 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja mam u siebie sporą końcówkę wspawaną - spadek po byłym właścicielu , silnik trochę większy ale na niskich obrotach efekt pewnie będzie podobny. Jest tak jak piszesz lekki basik - dopiero powyżej 4000 obrotów zaczynam go w środku słyszeć. Tylko nie zrób tak jak jest u mnie - komuś nie chciało się opuścić wydechu do spawania, tylko tak do okoła spawarą posmarkał i u góry gdzie jest zderzak niedospawał - efekt jest jak w polonezie lub dużm fiacie. Jak dam radę to wsadzę dziś fotki swego autka. Może dasz radę być w okolicach Rzeszowa to wpadnij obejrzysz - posłuchasz. Ja w okolicach Nowego Sącza będę końcem siepnia, początkiem września.
ciku Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No silniczek jak slusznie zauwazyles masz TROSZKE wiekszy Dziekuje z gory za pomoc i checi (fotki :mrgreen: ). Mysle ze to kwestia czasu jak sie spotkamy ... poki co to jestem caly czas w Rzeszowie (praca, praca, praca :???: ). Teraz goracy okres troche mam i ogolnie brak czasu na wszystko (nie mowiac juz o przyjemnosciach ) i do tego jeszcze nie bede mial netu @ home przez najblizsze dni no ale bedziemy w kontakcie (moze jakis maly lokalny spocik wyskoczy po drodze hehe) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi