Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Do czego która żarówka w lampie przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w lampie przód w mojej b5 (przed lift) Mam 4 żarówki jedna to chyba w5w do pozycyjnych jedna chyba h1 i dwie H7. i teraz pytanie jedna z H7 to chyba światło mijania . Druga to chyba światło drogowe więc do czego jest ta trzecia i jak ją włączyć?

Opublikowano

z tego co sie orientujesz to masz lampy boscha i masz w nich od razu zintegrowane przeciwmglowe

Opublikowano
  • Autor

A jak je włączyć bo mam tylko włącznik do przeciwmgłowych tył a tych z przodu nie mogłem odpalić a żarówki są sprawne.

Opublikowano

u mnie jest zaraz obok włącznika tyłu.

Opublikowano

z tego co sie orientujesz to masz lampy boscha i masz w nich od razu zintegrowane przeciwmglowe

nie koniecznie, bo na początku produkcji były tez przednie zwykłe lampy i w nich nie było przeciwmgielnych :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No ale chodzi o to ze nie mam włącznika a mam powkładane żarówki.

Opublikowano

ale do czego masz je powkładane ?

Jeśli nie masz włacznika znakiem tego nie masz albo nie powinieneś miec seryjnie halogenów w przednich lampach :gwizdanie:

Zrób fotke przedniej lampy i wklej :cool1:

Opublikowano

ale do czego masz je powkładane ?

Jeśli nie masz włacznika znakiem tego nie masz albo nie powinieneś miec seryjnie halogenów w przednich lampach :gwizdanie:

Zrób fotke przedniej lampy i wklej :cool1:

no chyba że masz podmienione lampki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A jeżeli faktycznie mam lampy nie oryginalne to można to podłączyć czy jest wyprowadzona wiązka czy tez trzeba wszystko przerabiać?

Opublikowano

musisz kupić włącznik i sam ciągnąć wiązke jak masz rocznik 95 to lampy powinny być waleo

Opublikowano

a jak nie chce ci się bawić z instalacja i chcesz żeby działały to zrób zworkę z mijania na halogeny i będą działały

Opublikowano
  • Autor

A dysponuje ktoś schematem elektrycznym?? Wiązkę prawdopodobnie będę musiał ciągnąc tylko od bezpieczników bo lampy są wpięte w wiązkę komory silnika.

Opublikowano

musisz kupić włącznik i sam ciągnąć wiązke jak masz rocznik 95 to lampy powinny być waleo

nie do końca bym się zgodził.... znajomy ma z początku produkcji i ma lampy BOSCH właśnie z przeciwmgłowymi.... włącznik i cała reszta instalacji wygląda na ori....

P.S. kolego masz wtyczkę podłączoną do tej trzeciej żarówki H1?

Opublikowano
  • Autor

Tak wtyczka jest podłączona tylko w kabinie nie mam wyprowadzonych przewodów z kostką.Lampa jest podłączona ori wiązką i idzie chyba do skrzynki z bezpiecznikami a co dalej sie dzieje z przewodami to nie wiem.Moze wiązka do przełącznika z przełącznikiem była opcją za dopłatą?