lolek3003 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam wszystkich. Otoz posiadam kiere od esy z przyciskami tiptronic no i oczywiscie skrzynie TIP:P:) W zwiazku z czym chcialbym dowiedziec sie czy jest mozliwosc podlaczenia kiery do tip? Na czym polega takie rezanko no i czy w ogole jest sens brac sie za to? Licze na pomoc i pozdrawiam:)
Prezes85 Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja mam u siebie taki sprzet i powiec ci ze jest fajna zabawa tylko nie mam pojecia jak jest z podlaczeniem bo ja juz to mialem jak kupilem furke ale radocha jest wiec polecam :>
Arturoo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam wszystkich.Otoz posiadam kiere od esy z przyciskami tiptronic no i oczywiscie skrzynie TIP:P:) W zwiazku z czym chcialbym dowiedziec sie czy jest mozliwosc podlaczenia kiery do tip? Na czym polega takie rezanko no i czy w ogole jest sens brac sie za to? Licze na pomoc i pozdrawiam:) jest sens mam i osobiście polecę Ci takiego moda pytanie tylko ile to dłubania
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Masz moda czy oryg. ?Mysłe że jak ktoś się ogarnia to w 3 godziny powinien sie wyrobić. Kolesiowi zajełó to 6 godzin z robieniem jednoczesnie dokumentacji wiec samej roboty nie sadze by było wiecej niz 3h. To też może być dość pomocne: Tłumacz Google audipages Retrofitting a Tiptronic Steering Wheel audipages Tiptronic Upgrade ori ...zastałem przy zakupie już na gotowo
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Taśma kiery pewnie jest inna ...szukałbym od tego miejsca komponentów
Rekomendowane odpowiedzi