bocieks Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam; W związku z moim poprzednim postem, postanowiłem zainwestować w oryginalny pasek klinowy (mechanik powiedział, że od tego trzeba zacząć) i tutaj pojawia się moje pytanie: jaka firma "klepie" oryginalne paski?? co polecacie? może ktoś zna parametry takiego paska tzn. np. długość... Audi A4 1,9 TDI 110KM 98r. 1
grabson765 Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 u mnie oryginalny pasek byl firmy gates
matni Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam, czy można odpalić samochód ze zdjętym paskiem wielorowkowym (chodzi mi o jakieś ewentualne błędy)? Silnik Audi to 1,9tdi 115km BKE. Coś mi rzęzi i podejrzenia są na pompę wspomagania i tak sobie pomyślałem, że jeśli odpalę auto bez tego paska, to będę mógł się utwierdzić w tych domniemaniach... Jestem już po wymianie dolnej rolki prowadzącej, napinacza orasz sprzęgiełka alternatora. Pozdrawiam
cabanmat Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Z pasków to na forum polecają Contitech oraz Gates.
POWER-KRIS Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Conti tak ale Gates juz nie. Sony Xperia Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi