Iron Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam! mam problem z mechanizmem otwierania, a mianowicie nie chce sie otworzyć a jak juz sie otworzył to po kilku minutach sam sie zamyka, wkurzająca sprawa, moze jakies wskazowki albo ktos doradzi co z tym fantem zrobić! Dzienks[br]Dopisany: 19 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________czyżby nikt nie mogl mi pomoc, może ktoś mi wklei jakiegoś watka co juz byl
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 pewnie mocniej trzeba przygiąć blaszki do ślizgów
Iron Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 tylko jak sie do tego zabrac?? jak dotrzec do pokretla zeby go nie rozwalic??
wrclaguna Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zdejmij panel oświetleniowy ( odkręć dwie śrubki ) ukaże Ci sie silniczek szyberdachu odepnij wtyk i kluczykiem ( masz go po lewj stronie boku deski ) sprobuj go ręcznie kręcić. Sprawdzisz gdzie idzie ciężej bo pewnie cos tam blokuje
Iron Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 dzienks, tylko mi chodzi o otwieranie uchylne jak wciskasz pokretlo, dzienki za info jutro to rozbiore
vertus69 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tutaj masz coś na ten temat http://www.audiworld.com/tech/elec157.shtml[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 10:53_________________________________________________U mnie pomogło ale co pewien czas problem powraca.
Iron Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Tutaj masz coś na ten temat http://www.audiworld.com/tech/elec157.shtml[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 10:53_________________________________________________U mnie pomogło ale co pewien czas problem powraca. Dzienki,stronka exta zaje..cie opisane
Rekomendowane odpowiedzi