Maciej8891 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam wszystkich mam takie skromne pytanie ponieważ planuje zrobić swap silnika z 1.8 na 1.8T bądź na 2.8 i teraz moje pytanie czy podejdzie wiązka z anglika czy będzie za krótka ? ponieważ zastanawiam się nad kupnem anglika z którymś z tych silników i nie wiem czy będzie taka możliwość z góry dzięki za każdą informację ponieważ chciałbym swapa zrobić na dniach
Bla Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiązka będzie za długa Całe auto chcesz kupić? Bo tak się składa, że mam silnik 1.8t AEB, którego mogę się pozbyć
Maciej8891 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 tak chcę kupić całe auto żeby odrazu zmienić skrzynie itd a jak z zawieszeniem przy silniku 2.8 ? bo bardziej bym się kusił na silnik 2.8 tylko nie wiem czy dużo więcej jest roboty jak przy silniku 1.8T
Kierownik Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 roboty wiadomo ze bedzie wiecej Vka jest wieksza , cieższa itd ... zawieszenie , heble i łożyska chyba niczym wielkim sie nie róznia , zabieg jak najbardziej do ogarniecia
Maciej8891 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 no właśnie tym bardziej że za robocizne nie wołają dużo 1-1,5 tys zł
Kierownik Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja niestety nie zdecydowałem sie na swap ponieważ ciezko sprzedać "składaka"
Rekomendowane odpowiedzi