Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podróby na allegro , a prezent dla mej żony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie i Panie.

Jestem za granicą i nie mam czasu zrobić prezentów rodzinie w sposób tradycyjny więc szukam na allegro.

I tu pojawia się problem z oryginalnością rzeczy. Rozjaśniam..szukam żonie fajnej torebki..wiem, że chciała jedne model od Tommy Hilfigera, ale na allegro są bez metek i środek torebki coś mi mówi, że to falsy :evil:

Czy możecie mi podpowiedziec, lub zapytac się żon, dziewczyn, kochanek, sióstr , mam jakie znaki i symbole powinna miec taka torebka żebym mógł stwierdzic, że jest to oryginał.

Przykład - http://allegro.pl/torebka-tommy-hilfiger-brazowo-bezowa-z-usa-i1330744556.html ta ma metkę ect.

a ta - http://allegro.pl/tommy-hilfiger-nowa-super-torebka-z-usa-i1329033609.html ni wuja ..i ta metka w środku jakaś lipna się wydaje.

Opublikowano

obie Falsy :D Made In małe Zwinne Żółte rączki

Opublikowano
  • Autor

obie Falsy :D Made In małe Zwinne Żółte rączki

Kurfa..a masz może jakiegoś zaufanego sprzedawcę na allegro od torebek ? :gwizdanie: :decayed:

A po czym wnioskujesz, że falsy ? Ja to nie wiem..moja szwagierka ma torebkę od TH, ale nie miałem odwagi jej grzebać :decayed::tongue4:

Opublikowano

myślę,że trzebaby torebkę wziąć do ręki i obejrzeć,na zdjęciach niestety niewiele widać,a i do podróbki można metki dołożyc...lepiej kupić cos w sklepie,mając z tym bezpośredni kontakt :wink4:

Opublikowano

Moja Żona Ma Manie Kupywania torebek... jak mówi na Nie Torbisie :polew: :polew: hmm po czym wnioskuje Cena...wykonianie a Metkę mogę ci Wydrukować ...Oryginalna Torba powinna mieć certyfikat i inne Pierdoły ogólnie oblukaj tą stronę i Porównaj towar sprzedawany przes Allegro A Sklep , notabene laska pisze ze w USA kupione..dziwne bo tego medelu na 2010 Brak :D

http://usa.tommy.com/tommy/browse/subcategory.jsp?categoryId=SM13&addFacet=9004%3ASM13

Opublikowano
  • Autor

myślę,że trzebaby torebkę wziąć do ręki i obejrzeć,na zdjęciach niestety niewiele widać,a i do podróbki można metki dołożyc...lepiej kupić cos w sklepie,mając z tym bezpośredni kontakt :wink4:

Problem jest w tym, że musiałbym dymac do Frankfurtu, a nie mam po prostu jak bo po pracy wszystko pozamykane :kwasny:

Opublikowano

jeszcze parę dni temu na buyvip.com były ale teraz już brak, za jakiś czas pewnie znowu się pojawią :wink4:

Opublikowano

Pytałem żony i mówi, że to dość dobre podróbki. Oryginał kosztuje minimum tystaka. Oryginalna powinna mieć metkę i numer seryjny czy coś w tym stylu.

Żona kupiła kiedyś oryginalną torebkę Louis Vuitton na allegro za 60zł, która normalnie kosztuje około tysiąć euro. Laska prowadzi lumpex i nie wiedziała co sprzedaje. W opisie aukcji nie było napisane nic oprócz "torebka damska - ładna" :)

Opublikowano
  • Autor

heh szwagierka też ma falsa :D

Zauważyłem, że w falsach są czerwone wstawki z napisem wewnątrz torebki..czego nie zauważyłem w torebkach 8 x droższych :naughty:

Tylko czy to kwestia modelu czy żółtych łap :gwizdanie:

Chyba zaryzykuję i kupię zegarek :D

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

W temacie torebek, jeśli jest to Chinska podróba to może sie rozlecieć podczas rozpakowywania przesyłki,natomiast

jeśli to Turecka to może posłużyć dłużej ale Turecka byłaby dużo drozsza :wink4:

Taka torebka (orginał) nawet w USA kosztuje około 300$