Opublikowano 8 Marca 201115 l Autor mośku może wreszcie tą seryjną moc będziesz miał chłopie ja auto mam juz z bonusem
Opublikowano 8 Marca 201115 l Autor chłopie ja auto mam juz z bonusem chyba ujemnym nie ciesz sie tak bo zobaczysz kiedys jak mój ujemny bonus Cie Objezdza
Opublikowano 8 Marca 201115 l nie ciesz sie tak bo zobaczysz kiedys jak mój ujemny bonus Cie Objezdza czekam z niecierpliwością Mam nadzieję że to nastąpi przed moją zmianą auta
Opublikowano 8 Sierpnia 201115 l Autor dzisiaj wpadł nowy zawias , łozyska przód i wymienione wszystkie hemple na tygodniu jeszcze mysle ze cos wpadnie
Opublikowano 8 Sierpnia 201115 l Autor Na LOP przyjeżdżaj :gwizdanie: jak zrezam konkretnie to przyjade
Opublikowano 8 Sierpnia 201115 l Na LOP przyjeżdżaj :gwizdanie: jak zrezam konkretnie to przyjade a co panie Solarze modzisz?
Opublikowano 8 Sierpnia 201115 l sporo rzeczów jak zrobie to powim to postaraj sie wpaśc na spota to pokarzesz
Opublikowano 10 Sierpnia 201115 l Autor zawieszenie kompletne oraz wszystkie hemple wymienione dobre hamowanie juz mamy wiec idziemy juz powoli w moc
Opublikowano 10 Sierpnia 201115 l zawieszenie kompletne oraz wszystkie hemple wymienione dobre hamowanie juz mamy wiec idziemy juz powoli w moc
Opublikowano 11 Sierpnia 201115 l cos takie oczyska wywalił nie widziałem jeszcze nałej nowej hamowni w B5 a i turbinka zacna