garmin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 8E0 117 336 J Strona prawa Kierownica powietrza 8E0 117 335 K Strona lewa Kierownica powietrza
Toma Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 dzięki , rozumiem że mocowane są niezależnie od przeciwmgielnych? teraz mam zderzak od diesla , nie mam garażu żeby podejżeć
garmin Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 To już nie wiem potrzebujesz numer kratki czy dolotu do inter coolera?
Toma Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 nr dolotu , bo kupiłem 2.0 T ze założonym zderzakiem od diesla gdzie jest zaślepiony dolot aż do przeciwmgielnego , moje pytanie bo nie mam jak podejrzeć czy jest to element wspólny z mocowaniem przeciwmgielnego czy też osobny.
garmin Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kratka jest oddzielnym elementem a kierownice powietrza są wewnątrz (można założyć tylko przy zdjętym zderzaku)kierują powietrze na dwie małe chłodnice(inter coolery)
Rekomendowane odpowiedzi