Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czy ta poduszka jest "zdrowa"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam mam :tongue4: i nowa kosztowala polowe tego co to typowa do AWX...jak spytalem w ASO czy sioe roznia to gosc probowal mi wdusic ze twardoscia gumy do 110km jest inna niz do 130...spytalem co w takim razie jak zrobie chipa...odpowiedz byla cicha (w obawie ze ktos uslyszy) gosc powiedzial ze tak naprawde te poduszki sa identyczne tylko do B5 musza byc tansze :cool1:

Opublikowano
  • Autor

to ciekawe jak jest z lewa poduszka z czujnikiem?? tez pasuje z innego modelu??

Opublikowano

to ciekawe jak jest z lewa poduszka z czujnikiem?? tez pasuje z innego modelu??

bankowo...mozna tez zalozyc bez czujnika...skasowac blad i bedzie chulac jak trza :cool1:

Opublikowano
  • Autor

tylko jakie ten czujnik ma zadanie bo kazdy pisze cos innego, czy on tylko ma za zadanie pokazywac zuzycie poduszki czy jeszcze cos

bo moja jest wylana a bledu nie pokazuje

Opublikowano

to nie jest czujnik, tylko zawór zmieniający charakterystykę poduszki na bardziej miękką

poduszkasilnikaje6.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wymieniłem wczoraj poduszkę na używana bo aktualnie nie stać mnie na nową, wydawalo sie ok, były lekkie drgania ale nie bylo buczenia. dziś drgania znów sie powiekszyły w calym przedziale obrotów i znów nieszczesne buczenie, wyczowalne najbardziej drgania na siedzeniach, o dziwo obok łapy poduszki nic nie czuć. Aby wymienic lewa poduszke musialem odkrecic ta srodkowa z belki, ale ustawilem ja w takim polozeniu jak była, jak myslicie próbować jeszcze coś ustawić?? da sie jakos sprawdzic ta poduszke pod skrzynią?? czy ona maoze byc przyczyna??wykonczyc sie mozna :(

Opublikowano

Poduszke pod skrzynia mozesz sprawdzic czy guma jest cala i nie popekana . Sprawdzales plecionke :mysli: moze ktoras pompka kuleje

Opublikowano
  • Autor

plecionka wymieniona w zeszłym roku. logi wklejalem i byly ok,jeszcze dzis dla pewnosc podoginalem konektorki na pompkach. [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:52_________________________________________________a tak przy okazji. sciagnałem dzisiaj przewód z gruchy tej od turbo na pracujacym silniku zeby zobaczyc czy silnik zmieni dzwiek i wtedy buczenie z okolic filtra mocno sie nasiliło a jak wlozylem przwód z powrotem to silnik lekko sie zakrztusił, czy te objawy to normlane??