szczurek05 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie czy jeśli w zimie włącze klime na AUTO odrazu po zapaleniu auta to bedzie działać ??
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie czy jeśli w zimie włącze klime na AUTO odrazu po zapaleniu auta to bedzie działać ?? Poniżej chyba 4 stopni kompresor klimatyzacji się nie włączy :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam pytanie czy jeśli w zimie włącze klime na AUTO odrazu po zapaleniu auta to bedzie działać ?? Poniżej chyba 4 stopni kompresor klimatyzacji się nie włączy :gwizdanie: poniżej 5st ale można to obejść dmuchając suszarką pod zderzak tam ponoć jest czujnik
Daimos Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 mam pytanie czy jeśli w zimie włącze klime na AUTO odrazu po zapaleniu auta to bedzie działać ?? nie będzie działać, u mnie poniżej 3st. nie działa
ROBERT Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 W po lifcie sprężarka się nie włączy poniżej 3oC
Rekomendowane odpowiedzi