Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dobra cena za gwint FK?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :) niedaleko mnie mieszka pewien chłoptaś który ma zdemontowane zawieszenie gwintowane FK ze swojej A6 sedan 110KM, i utargowałem je za 350zl i może coś tam jeszcze zejdzie, i czy opłaca się brać ten gwint i gdybym potem nie chciał śmigać na tym gwincie to ile mogę za nie dostać? proszę o pomoc :)

Opublikowano

pewnie ze sie oplaca,problem w tym ze z a6 nie pasi tyl do a4,przody sa chyba te same ale tyl nie,(a6-passat),za ta cene mozna pokusic sie na handel jak gwint jest w dobrej formie,jak nie bedziesz chcial daj znaka sam go wezme na handel do norge

Opublikowano
  • Autor

szkoda ze nie pasuje do a4 w tej cenie to sam bym się pokusił do swojej ;(,czyli jedynie to zostaje kupić je i wrzucić na forum a6 i może ktoś łyknie tylko jest jeszcze jedna sprawa, wisiały one na allegro za 500zl i nikt ich nie łykną :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 19:57_________________________________________________

pewnie ze sie oplaca,problem w tym ze z a6 nie pasi tyl do a4,przody sa chyba te same ale tyl nie,(a6-passat),za ta cene mozna pokusic sie na handel jak gwint jest w dobrej formie,jak nie bedziesz chcial daj znaka sam go wezme na handel do norge

to ja będę próbował go sprzedać i może uda się ukroić od ceny a jeśli nie to jesteś na niego chętny za 350zl?

Opublikowano

czy mowimy o tym fk zoltym za 500zl co wisi na allegro?ciekawe jaki naprawde jego stan jezeli amorki nie ciekna(sprezyny byly troche pordzewiale z tego co kojaze)za 350zl moge go wziasc

Opublikowano
  • Autor

wiem ze nie cieknie nic bo miałem je w rekach :)

Opublikowano

moje tylne nie ciekną np. a i tak sa miekkie :decayed:

Opublikowano

moje tylne nie ciekną np. a i tak sa miekkie :decayed:

norma przy pewnych przebiegach mialem to samo kiedys

Opublikowano

regenerowałes je czy wymiana??

Opublikowano

regenerowalem,jezdzilem 1 sezon i przy sprzedazy jeszcze dobrze trzymaly

Opublikowano

regenerowalem,jezdzilem 1 sezon i przy sprzedazy jeszcze dobrze trzymaly

Podasz mi jakieś namiary?? Bo moje tylne nadawały by się do regeneracji :) Musze jeszcs sprawdzić czy nie maja regulacji bo tył miekki troszke a przód strasznie twardy :decayed: