Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Prośba o doradę w wyborze felg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Felga całkiem ładna moim zdaniem, fajny rant, stylistycznie powinna pasować do b5. Tylko szeroka jest i ta opona mocno naciągnięta. Ona ma 9 cali szerokości i nie wiem czy nie będzie gdzieś ocierać. Jaki zawias masz? Dobrze by było obniżyć trochę do tej felgi żeby lepiej wyglądało.

Opublikowano
  • Autor

OK to chyba zrezygnuje z tamtych mile widziane byłyby inne propozycje te które podesłał mi Damian0911 są całkiem całkiem :good::kox:

Opublikowano

przeglądnij galerie użytkowników i galerie b5 może coś upatrzysz dla siebie i zastanów się nad tą szesnastką

Opublikowano

najladniejszy wzór 16 do b5 :good:

Te z tym rantem to bardziej do golfa pasują - styl nisko i szeroko.

Zastanów sie nad 17:) Różnica pomiędzy komfortem praktycznie niezauważalna :)

Opublikowano
  • Autor

W sumie do następnego sezonu jeszcze jest czas to i w 17 coś poszperam a przeglądnięcie galerii to też bardzo dobry pomysł dzięki wielkie wszystkim :hi:w każdym bądź razie z tych pierwszych zrezygnowałem i w ogóle z tego wzoru :>

Opublikowano

popatrz popatrz może cos ci sie spodoba w 17, jest napewno większy wybór niż 16 :) popatrz w szczególności na ORI

pozdro;)

Opublikowano

Na ori felgach wg mnie będzie najlepszy efekt. Takie połączenie zawsze mi się podobało :)

Opublikowano

Co byś powiedział na taki wzór co prawda cena nie jest tak przystępna jak w tych co mi podesłałeś ale fajny wzór http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-16-5x112-audi-a3-a4-a6-a8-i1347332868.html :> :mysli:

Skoro za 1200zł można kupić komplet nowych felg, to na 100% jest to chińszczyzna albo coś gdzieś z kambodży. Po sezonie będziesz musiał kupować komplet nowych felg, bo te będą do wywalenia :gwizdanie: badziewia prostować się nie opłaca :)

Opublikowano

Co byś powiedział na taki wzór co prawda cena nie jest tak przystępna jak w tych co mi podesłałeś ale fajny wzór http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-16-5x112-audi-a3-a4-a6-a8-i1347332868.html :> :mysli:

Skoro za 1200zł można kupić komplet nowych felg, to na 100% jest to chińszczyzna albo coś gdzieś z kambodży. Po sezonie będziesz musiał kupować komplet nowych felg, bo te będą do wywalenia :gwizdanie: badziewia prostować się nie opłaca :)

chńskie chińskie i nie warto, za taka cene możesz wyrwać ładne ori 17 od kogoś z forum np. albo na allegro.

Opublikowano

jeździłeś kiedyś na takich felgach ?? widziałeś je pogięte w rozmiarze 16" z oponą powiedzmy 205/55 ??

myślisz, że ile są warte szesnastki, a na allegro to wszystkie prościutkie bez napraw, i używane tylko od święta :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
Zastanów sie nad 17:) Różnica pomiędzy komfortem praktycznie niezauważalna

bzdura, to jest wlasnie granica miedzy komfortem, a wygladem :cool1:

Opublikowano

nie masz kolego własnego gustu, nie wiesz co Ci się podoba :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Każdy ma swój gust jak wiadomo ale ja po prostu nie chce popełnić błędu i zepsuć wizerunku swojego maleństwa :confused4: te ostatnie które wysłałem mam zamiar kupić chę sie tylko utwaierdzić w tym czy to jest dobry wybór :hi::decayed:

Opublikowano

nie masz kolego własnego gustu, nie wiesz co Ci się podoba :mysli:

Te pierwsze mam u siebie tylko że z innym dekielkiem :) i są całkiem spoko wg mnie. Ale kwestia gustu :)