darus161 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam Niechcący połamałem lampę i stwierdziłem, że lepiej kupię nowy komplet. Co sądzicie o takich zamiennikach: http://moto.allegro.pl/lampa-audi-a4-b6-2001-2004r-lewa-nowa-i1333713450.html ?? Niby najlepszej jakości zamiennik. Ale coś chyba tanio? Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam
wiesiek3d Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Depo to na pewno nie oryginał i jakość wykonania słaba, no ale cena za oryginał jest wysoka.
darus161 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 Pytanie kierowałem bardziej do ludzi, którzy mieli dany towar. Ostatnio kupiłem wycieraczki za 40 zł i ich jakość była lepsza od ori za 160zł. Wycierały lepiej a chyba to się liczy, a nie znaczek firmy... Także nie samą ceną człowiek żyje. Proszę o ocenę ludzi, którzy w coś takiego inwestowali. Czy warto płacić 3-4x więcej za ori? Wydaje mi się, że lepiej raz na 2 lata kupić zamienniki:) Ale chcę usłyszeć obiektywne opinie
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Właśnie miałem taki lampy w poprzednim aucie i po roku jednej zżółkło lustro. Jasność światła lepsza od starych lamp za to rozkład światła gorszy.
Rekomendowane odpowiedzi