Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Laptop sie wyłącza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Mam problem a raczej mój znajomy ma laptopa i dzieje sie mu takie cos ze włącza ładuje i jak przechodzi do pulpitu to się wyłącza... co to może być?? System padł?? :wallbash:

Opublikowano

w tryb awaryjny da się wejść??

jak tak to niech zeskanuje w awaryjnym kompa.najlepiej poszukaj na google jak się to robi bo dawno tego nie robiłem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

oki dziekoweczka

[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________jest nastepny problem nie taki jak mowilem a mianowicie windows caly czas sie laduje i laduje i laduje i sie wylacza w trybie awaryjnym jest ciemny ekran i sie wylacza

Opublikowano

ja tak miałem jak z pięści walnełem ...musiałem wgrać windowsa od nowa,i wszystko z dysku szlak trafił bo spięcie poszło jakieś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a tu sa wazne dokumenty

Opublikowano

to ja bym samemu nic nie grzebał tylko leciał do serwisu i modlił się żeby odzyskać dane :cool1:

Opublikowano
  • Autor

odpalilem go przez instalacje sysytemu i chcialem chkdsk zobaczyc czy dysk jest ok a tu mi wyskoczylo bład : stop 0x0000007B

Opublikowano

odpalilem go przez instalacje sysytemu i chcialem chkdsk zobaczyc czy dysk jest ok a tu mi wyskoczylo bład : stop 0x0000007B

a nie walił nikt z pięści albo nie przegrzał się .... i dysk trafiło :mysli:

j.w. bym to samemu zostawił :cool1: robota dla serwisu :hi:

no chyba że czujesz się na siłach....

Opublikowano
  • Autor

mowil wlasnie mi ze sie grzal to dziewczyny komp wiec watpie ze ona by walila piescia w niego :gwizdanie:

Opublikowano

jak nie chcesz stracić danych najlepiej wyjąc dysk podłączyć poprzegrywać co ważne sprawdzić czy dysk ok wsadzić zainstalować system.

Opublikowano
  • Autor

ale ja nawet nie moge zainstalowac systemu blad wyskakuje 0x000...7B

Opublikowano

Mi to wygląda na awarię pamięci, spróbuj użyć Memtesta

Opublikowano
mowil wlasnie mi ze sie grzal

Może poprostu wentylatory padły bądź na maxa brudne , wtedy robi sie restert .

Opublikowano

Typowy objaw zdychającego dysku, miałem podobny problem i straciłem 250 GB danych :wallbash: Ratuj dane póki możesz bo z czasem będzie za późno :disgust:

INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE (0x0000007B). Oznacza uszkodzenie dysku, kontrolera dysku lub pojawienie się wirusa na sektorze rozruchowym.

Opublikowano

kolego jakieg maz windowsa xp??

tu cos jest o twoim bledzie http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic140635.html

jesli chcesz wlaczyc napraw systemu z instalatora xp to musisz miec ta sama wersje xp na plycie i w kompie(np. chodzi o to ze nie mozesz miec w kompie zainstalowanego np: xp z sp2 a plyte z sp3)

jeszcze mozesz zrobic plyte botowalna z xp uruchmic windowsa z plyt i zgrac wazne pliki na pena a potem najwyzej szczelisz formata

Opublikowano
  • Autor

teraz to juz nie rozumie wetylator czyscilem i jest juz czysty ale nadal jest to samo wiec co mam konkretnie zrobic??nowy dysk czy to nie dysku wina ??

Opublikowano

czyszczenie nic nie da, najlepiej jak byś od kogoś pożyczył dysk do lapka i sprawdził, ale twój dysk wpiąć do kogoś :good: Cóż mi to ewidętnie wygląda na padający już dysk :disgust:

Opublikowano
  • Autor

przezucilem dyski i ten dobry tez sie wylacza na tamty a zly na moim tez sie wylacza co jest :mysli: