szuwaar Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, Mam taki problemik, podczas odpalania wydobywa sie z głośników dziwny dźwięk, taki "trzask" lub sprzężenie. Nie przy każdym odpalaniu tak się dzieje.Domyślacie jaka może być przyczyna ? Pozdrawiam Szuwaaar
rysiuu Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam, Mam taki problemik, podczas odpalania wydobywa sie z głośników dziwny dźwięk, taki "trzask" lub sprzężenie. Nie przy każdym odpalaniu tak się dzieje.Domyślacie jaka może być przyczyna ? Pozdrawiam Szuwaaar np. słaby akumulator
szuwaar Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam, Raczej nie jest to akumulator, pali zawsze na dotyk, nawet przy dużych mrozach pod kilku dniowym staniu.Jeszcze jakieś sugestie ? Pozdrawiam
dante0018 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dołącze sie do tematu bo u mnie nieraz dzieje sie podobnie. Czekam na jakieś sugestie...
szuwaar Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opisz składowe systemu Nie za bardzo rozumiem co mam opisac Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi