idziu Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam Odłączyłem ostatnio akumulator i niestety moje navi zastrajkowało . Oczywiście pojawia się info że wprowadź kod (który znam), ale nie mogę tego kodu za pomocą pokrętła wprowadzić. Na polach gdzie wpisuje się kod widnieje napis "SAFE". Znalazłem na forum podobne problemy kolegów ale z innymi Audio i tam pojawiają się informacje że trzeba przytrzymać jakąś kombinacje dwóch klawiszy - czy podobnie jest z Navi Plus?
arturro_A6 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 tutaj nic nie musisz przytrzymywac, wystarczy wprowadzic kod, rozumiem ze navi nie przechodzi do ekranu wprowadzenia kodu? bo jesli miga napis SAFE tzn ze zostal wprowadzony zly kod i po godzinie bedziesz mial kolejna probe.
idziu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Podejrzewam że został wprowadzony źle bo po wyjęciu tego akumulatora jeździła nim moja żona, a po po powrocie oznajmiła że nie mogła słuchać radia -pewnie coś tam powstukiwała. Problem w tym że mija już klika dni i reakcji żadnej .
arturro_A6 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 sprobuj raz jeszcze odlaczyc aku, ten napis SAFE miga?
idziu Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 nie miga - jest na stałe zostawiłem teraz włączone to radio i zerknę za 2h
arturro_A6 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 wg instrukcji jesli miga tzn ze kod zostal zle wprowadzony i automatycznie zostanie odblokowane za 1h do ponownego wprowadzenia kodu. skoro u ciebie nie miga tzn ze teoretycznie powinienes miec mozliwosc jego wprowadzenia.
idziu Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udało się ! :> Zostawiłem włączoną navi na ponad 1,5h. Jak otworzyłem auto to myślałem że nic to nie dało bo navi było wyłączone, a jak je włączyłem pojawił się znów na ekranie napis SAFE. Ale po 1 sekundzie pojawiły się zera i można było wprowadzić kod na nowo :>. Wielkie dzięki za podpowiedź! Masz może instrukcję w języku Polskim? Ja mam po Niemiecku i nic z tego nie wiem.
arturro_A6 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Masz może instrukcję w języku Polskim? Ja mam po Niemiecku i nic z tego nie wiem. http://www.a6klub.pl/dload.htm?action=file&id=37
Rekomendowane odpowiedzi