Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nie odpala!rozrusznik nawet nie puknie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ,pojechalem do pracy a spowrotem juz nie odpalil.Zaplon sie zapalal ale jak do odpalania to nawet nie zakrecił cisza.Odpalilem go z popychu,jechalem jakis kilometr zapalila sie lampka od abs-u potem od airbag,obrotomierz i predkosciomierz tez juz nie pokazywal i zgasł.Myslalem ze to alternator ale naladowalem akumulator i dalej to samo,prosze o pomoc.

Opublikowano
:vaglogi: :vaglogi: :vaglogi:
Opublikowano

Witam mam taki problem ,pojechalem do pracy a spowrotem juz nie odpalil.Zaplon sie zapalal ale jak do odpalania to nawet nie zakrecił cisza.Odpalilem go z popychu,jechalem jakis kilometr zapalila sie lampka od abs-u potem od airbag,obrotomierz i predkosciomierz tez juz nie pokazywal i zgasł.Myslalem ze to alternator ale naladowalem akumulator i dalej to samo,prosze o pomoc.

Masa? :mysli:

Opublikowano

a jak ma zrobić logi jak auta nie może odpalić :gwizdanie:
Opublikowano

a jak ma zrobić logi jak auta nie może odpalić :gwizdanie:

samego vaga niech podepnie :wink4:

wkleiłem tą emotke bo nie ma z samym vagiem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie mam kabla ;/

Opublikowano

A co mu vag pomoże jak rozrusznik nie kręci, do sprawdenia czy dochodzi napięcie do rozrusznika z aku oraz po stacyjce jeżeli tak to elektromagnes rozrusznika do sprawdzenia.

Opublikowano

A co mu vag pomoże jak rozrusznik nie kręci, do sprawdenia czy dochodzi napięcie do rozrusznika z aku oraz po stacyjce jeżeli tak to elektromagnes rozrusznika do sprawdzenia.

zeby wykluczyć wszystko oprócz rozrusznika.

mi padł 2 tygodnie temu rozrusznik , tez zgasiłem i nie zapalil , podpiąłem vaga i nic nie pokazało :good:

Opublikowano

98% masa silnika, ale moze tez byc rozrusznik jak mi komutator wyrwalo to tez nawet nie pyknol. ale wtedy nie wariowal licznik a tez na pych odpalalem. a jak w busie vw odpadla mi masa siknika to wtedy wariowal licznik no

Opublikowano
  • Autor

a wiecie jakie jakie koszta tej masy silnika nie mam teraz nawet gdzie podjechac do mechanika bo swieta;/

Opublikowano

oj 10 zł sam to możesz zrobić jak Ci tylko przerdzewiało kupujesz podkładkę koszulkę termokurczliwą i lutujesz

Opublikowano
  • Autor

a ta mase da rade samemu naprawic??

Opublikowano

no raczej jak masz trochę pojęcia to i blacharkę zrobisz sam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a w ktorym to miejscu dokladnie jest bo ja nie bardzo wiem jak mozesz andy_sky to mi napisz bede wdzieczny to jutro pokombinuje[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 19:58_________________________________________________lutowac umie hehe to mysle ze nie bedzie problemu :D