Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Duży Lag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, auto stalo z tydzien w garazu. Wczoraj wsiadam, zrobilem spora trase i przyjezdzam :evil: :evil: :evil::kwasny:

Auto ma jakiegos. Czy jade na 2,3,4 jak wciskam mocno gaz auto chwile sie zawiesza i zaczyna wyrywa do przodu jak poje...

Sytuacja ta nie wsytepuje jesli odrazu zaczne ostro jechac...

Prosze o pomoc... Czy to nie przeplywka ? Jesli tak to czy mozna jakas inna lepsza kupic niz oryginalna ? Auto A4 model 2002 AWX mod by Robert

Opublikowano

Pierw to zrób logi :good: zanim wydasz pierwszą "złotówke"

Opublikowano

Tak jak Kowi87 pisze zrób logi. Bo tak to można sto podzespołów wymienić. Ja obstawiam na Turbo/sterowanie. Albo po prostu za bardzo do auta przywykłeś :>

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie tego sterownia. Wszystko bylo dobrze... teraz wcisne gaz a auto ma chwile kolo 2s takiego dola i dopiero zaczyna jechac jakby przez te 2 s kumulowalo moc... wiec cos jest napewno nie tak :wallbash:

Opublikowano

Możliwe że kierownice w Turbo masz troszkę zabrudzone i dmuchawa później wstaje. Może paliwo jakieś lipne :thumbdown: Zrób diagnostykę jak najszybciej

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie o to chodzi ze raz dobrze raz zle ale bardzo zle reaguje na tez gaz .... Odnosnie Paliwa to napewno jest bardzo dobre jak nie najlepsze na tym moim zadupiu :wallbash::[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 13:59_________________________________________________help :hi:

Opublikowano

:vaglogi:

Miałem podobnie jak lekko zacinała się zmienna geometria ( VTG ) , po gwałtownym dodaniu gazu silnik sekundę " się jakby zastanawiał czy jechać czy nie " a po tej sekundzie był za***isty " wystrzał do przodu " ... po wyczyszczeniu gwizdałki wszystko wróciło do normy

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie to samo mam. 1-2 sie zastanawia a potem wysrzal :) ile kosztuje takie czyszczenie ?

Opublikowano

Jak masz "zaplecze" to sam to ogarniesz, na forum jest dokładnie opisane co i jak . Jesli nie masz,koszt ok 400zł z wyjęciem/włożeniem turbiny.

Opublikowano

Dokladnie to samo mam. 1-2 sie zastanawia a potem wysrzal :) ile kosztuje takie czyszczenie ?

u mnie to bezcenne :gwizdanie: :naughty:

[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Turbinę da się wyczyścić bez jakiegoś większego problemu , cena nie wiem jaka jest bo zrobiłem to sobie sam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ok dzieki bede czytal i moze i do dziela :) [br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 23:19_________________________________________________Auto samo sie naprawilo... Genialne Auto heh