MemberA4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Czy moze mi ktos doradzic co moglo sie zepsuc w mojej Audi... Objaw mam taki ze nie moge otworzyc z lewej i z prawej strony okna z przyciskow w drzwiach ale z lewych drzwi moge otworzyc okno w prawych drzwiach.Mam sterowanie tylko na przod tyl jest na korbe.Centralny dziala OK.Bylem u speca to powiedzial ze nie chce tego ruszac bo padl modul komfortu i duzo rozbierania tam jest-wykladzina w gore i takie tam.Bede bardzo wdzieczny za jakies podpowiedzi co moge sam sprawdzic dodam tylko ze VAGa posiadam ale jestem ciemny w jego obsludze
wrclaguna Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Masz gdzies przerwany przewod miedzy modulem drzwi a slupkiem A sprawdz pierwsze gume laczaca drzwi a srodkiem moze tam tkwi problem
MemberA4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 A czy lewy wlacznik w lewych drzwiach jest polaczony jakos z prawym w prawych drzwiach??bo prawy w lewych drzwiach dziala normalnie i z kluczyka domykanie i otwieranie okien dziala tylko na prawe drzwi.
wrclaguna Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Sciagnij tapicerke lewych drzwi pierwsze i sprawdz kabelki
Rekomendowane odpowiedzi