Czarny M Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam, czy ktos z Was widział/spotkal sie z poziomym chormem na listwach kratownicy w zwyklym a4 b8? Patent taki jest do kupienia w salonie audi, 3 listewki (380 zl). Nietstey procz malutkiego zdjecia z ksiazki audi nie znalazlem jakies ciekawej wizualizacji. Co sadzicie o takim kroku? Ktos moze posiada jakies zdjecia? Czarny M
Czarny M Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dziekuje; akurat zalezalo mi wlasnie na czarnym kolorze. No to bede mial dylemacik czy chce czy nie Pozdrawiam
Czarny M Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 andy_sky; jestem otwarty na wszelka krytyke Szkoda tylko że bez argumentow. Zdaje sobie sprawe ze pomysl troche kontrowersyjny i poki co sam nie wiem czy sobie to kupie. Przypominam jednak ze nie mowimy tu o jakies tandecie z allegro tylko o normalnych akcesoriach do a4 b8 z kataologu audi które mozna sobie domowic do konfiguracji nowej a4.
andy_sky Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 obecne trandy odbiegają od chromu, na topie obecnie jest czarny mat idź w tym kierunku
Cuber Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja osobiście nie założył bym tych chromów , nie wiem dlaczego ale zalatuje mi to tandetą ( choć wiadomo ORI listwy z ASO )
Czarny M Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wiem kolego wlasnie widze, ze wszedzie na kazdym forum (odnosze sie do for BMW) byle czarno-matowo i drapieznie Tak czy siak
pablo1984 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Za rok, może dwa lata moda się zmieni i chrom pewnie wróci do łask :>
Rekomendowane odpowiedzi