Andrzej Audi a4 b5 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam, posiadam audi a4 b5 mam problem z wycieraczkami, ostatnio wsiadam do samochodu odpaliłem i chciałem właczyc wycieraczki a tu nic zero odzewu tylko spryskiwacze działają tyle że dwa dni wcześniej normalnie pracowały jeszcze przed wiazdem do garażu działały a teraz nic sprawdzałem bezpieczniki wporządku i niewiem co sie mogło stac czy to wina silniczka, jakiegos przekażnika czy mrozu? Prosze o mała podpowiedz.
Damian0911 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Sprawdz czy idzie prąd do silniczka jak są włączone wycieraczki , a moze CI sie zatarły? i wymagają czyszczenia.
Andrzej Audi a4 b5 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2011 gdzie znajdę ten przekaznik [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________Witam, Dzis rano odpaliłem samochód pochodził chwilkę i włączyłem wycieraczki i działają myslę że przyczyną były niskie temperatury dostała sie woda do silniczka i przymroziło dzis jest troche na plusie temperatura i wszystko zaczeło działac jak wczesniej oto cała przyczyna mechanik pewnie by sobie za to niezle policzyl. Pozdrawiam
zdzis Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wycieraczki się często zacierają tak ponadto.
hubtychy Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Odgrzeję trochę kotleta Znajomy ma w swojej A4 B5 dziwny problem z wycieraczkami.Mianowicie po włączeniu robią tylko pół cyklu-idą do góry i tak zostają,nie chcą wrócić do pozycji wyjściowej. W czym może być przyczyna ?
Rekomendowane odpowiedzi