Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Moja czarna bestia :) 17' :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mierne te koła to leosia mi nimum 19 :D

Opublikowano
  • Autor

na razie musi takie zostać :wink4:

Opublikowano

Zginęły te koła w tej budzie, szkoda, że nie 18" ale najgorzej nie jest.

Ogólnie fajny leoś :good:

Opublikowano

Zmiany in plus :naughty:

Paweł nie masz w planach jakiegoś programu? :kox:

Opublikowano

Gdyby nie te padliniarskie środkowe konsole, wykonane z jakiegoś chino-podobnego materiału, to już sam bym Cuprę ujeżdżał :kox: Całkiem przyjemnie wygląda ten wydech na 2 rureczki, ale posadzić musisz autko koniecznie, bo teraz aż dziwnie wygląda :tongue4:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zmiany in plus :naughty:

Paweł nie masz w planach jakiegoś programu? :kox:

Mam w planach ale musze się odrobić. Program musi wejść bo bryka osłabła :)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:34_________________________________________________ie

Gdyby nie te padliniarskie środkowe konsole, wykonane z jakiegoś chino-podobnego materiału, to już sam bym Cuprę ujeżdżał :kox: Całkiem przyjemnie wygląda ten wydech na 2 rureczki, ale posadzić musisz autko koniecznie, bo teraz aż dziwnie wygląda :tongue4:

No może to i troszku źle wygląda ale jak to pomaluje na czarne piano to będzie git i jeszcze jak wejdzie radyjko RCD 510 to będzie kosa :) a co do obniżenia to na razie poszło sporo kaski na koła bo same gumy kosztowały mnie 2000zł ale na tym nie ma co zbytnio oszczędzać takie jest moje zdanie :> ale już za niedługo do miesiąca i będzie nisko i programik też :)[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 19:39_________________________________________________Witam ponownie wprowadziłem malutkie mody ale oczywiście jak wszystkie inne cieszą oko :) no więc przyszła paczuszka z ASO i z allegro :)

e35f26ffed488c46med.jpg5488dfc6832e245dmed.jpg

A tak to wygląda w autku :)

19ea82ca32e7b404med.jpg28a9b332c8130ec1med.jpgba703202820cecd9med.jpg

Opublikowano

Pozytywnie :wink4:

Myślałem, że sprzedałeś auto bo u mnie od jakiegoś czasu jeździ b. podobny do Twojego ale teraz widzę, że rejestracja nie ta :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety jeszcze nie sprzedałem a bardzo bym już chciał sobie jeździć Audi no ale niestety ;([br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 12:54_________________________________________________

Witam ponownie i znowu malutki modzik wskoczył wymiana zwykłych tarcz hamulcowych na troszkę lepsze firmy ATE 24.0322-0150.1 niestety tylko 280 ponieważ nie chciało mi sie kombinować za dużo zabawy

:) ale z tych jest zadowolony i mogę polecić

754d0259c328e227med.jpg

Opublikowano

mój kolega ma identycznego leośka, zrobionego na 152ps, ok. 8s-100 ma, naprawde ladnie idzie,wiec polecam program :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem właśnie ostatnio do Dynosoftu i gość mi powiedział 1500zł troszkę sporo moim zdaniem :wallbash: A co do twojego kolegi to powiem ci że wysilił sobie troszku ten silniczek a jaki moment mu zrobili???[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 11:52_________________________________________________Koniec tematu bryka sprzedana a teraz kupione jest Audi A4 B6 s-line black edition :):):)